1.7 C
Cegléd
2025. december 17. szerda
spot_img

Tóth Pál a legjobbak között

Az Ízek, séfek, élmények gasztrokalandozás sorozatban egy ceglédi arcra is felfigyelhetünk: Tóth Pál a Kővirág Étterem séfje Kulináris élvezetek a mai modern konyhából címmel főzött ínyenc menüt a vendégeknek szeptember 9-én a sárvári Spirit Hotelben. A szállodában 10 héten át, 10 ismert séf főz gourmet vacsorát a vendégeknek.
Korábbi interjúnk Tóth Pállal itt olvasható…

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

Friss híreink

A webshopok sikerei a kereskedelemben

    Az irodaszerek internetes beszerzése ma már alapvető része a...

Miért érdemes horgászatra indulni?

A horgászat különleges tevékenység, mely sokak számára többet jelent...

Vita a magaságyásról

Egy magaságyás miatt alakult ki szóváltás városunk virtuális nagygyűlésén,...

Sportkarácsony a megyeházán

Idén december 12-én ismét ünnepi hangulat töltötte meg a...

Belső kritikák a Tisza körül

Időközi önkormányzati választást tartottak vasárnap Nagykőrösön, ahol az ellenzéki...