10.6 C
Cegléd
2025. november 1. szombat
spot_img

Tóth Pál a legjobbak között

Az Ízek, séfek, élmények gasztrokalandozás sorozatban egy ceglédi arcra is felfigyelhetünk: Tóth Pál a Kővirág Étterem séfje Kulináris élvezetek a mai modern konyhából címmel főzött ínyenc menüt a vendégeknek szeptember 9-én a sárvári Spirit Hotelben. A szállodában 10 héten át, 10 ismert séf főz gourmet vacsorát a vendégeknek.
Korábbi interjúnk Tóth Pállal itt olvasható…

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

Friss híreink

Esküvői nyílt nappal debütál a Páva Kúria Rendezvényház

A Páva Kúria Cegléd egyik legkülönlegesebb és legújabb rendezvényhelyszíne...

A csóknál nem a technika a lényeg, hanem az érzések

A randizás egyik legizgalmasabb része mindig az, amikor elérkezik...

Céginformációs oldalak: melyik a megbízható forrás?

A mai üzleti világban a megfelelő információ megszerzése kulcsfontosságú...

Te is mindig fáradtan ébredsz?

Gondoltál már arra, hogy nem az alvás mennyisége a...

Hogyan biztosíthatjuk szivattyúrendszereink hosszú távú hatékonyságát?

Gondolt már arra, milyen költséges lehet, ha egy medence...