3.9 C
Cegléd
2025. december 27. szombat
spot_img

Tóth Pál a legjobbak között

Az Ízek, séfek, élmények gasztrokalandozás sorozatban egy ceglédi arcra is felfigyelhetünk: Tóth Pál a Kővirág Étterem séfje Kulináris élvezetek a mai modern konyhából címmel főzött ínyenc menüt a vendégeknek szeptember 9-én a sárvári Spirit Hotelben. A szállodában 10 héten át, 10 ismert séf főz gourmet vacsorát a vendégeknek.
Korábbi interjúnk Tóth Pállal itt olvasható…

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

Friss híreink

Kábítószer-kereskedelem miatt körözik Hup Teodórát

Elfogatóparancs alapján körözi a rendőrség Hup Teodórát kábítószer-kereskedelem bűncselekményének...

Egyedi ajándékok anyukáknak

Személyre szabható ajándékokkal új színt vihetsz az ajándékozási szokásokba....

Így hozd ki a legtöbbet az újévi fogadalmakból

  Az évkezdet mindig alkalmat biztosít arra, hogy új szokásokat...

Ideális kerítésanyagok otthonod védelmére

    A kerítés az otthonod egyik alapvető eleme, hiszen nemcsak...

Mobilház égett Cegléd külterületén

December 20-án, a délelőtti órákban tűz keletkezett Cegléd külterületén,...