17.5 C
Cegléd
2024. május 24. péntek
spot_img

Kapcsolat

Kedves Érdeklődő! 

Engedje meg, hogy röviden bemutassuk a Panoráma Média Kft. sajtó portfólióját.

Cégünk média tevékenységének alapját ebben az évben XVIII. évfolyamába lépő Ceglédi Panoráma ingyenes lap adja, amely 15.000 példányban jelenik meg 36-68 oldalon. A lapban megtalálható minden város életével kapcsolatos információ, hír. A lap közérdekűsége miatt minden korosztály számára kedvelt olvasmány, így ideális felület a város lakóit hirdetésekkel megszólító vállalkozások számára is.

2020 tavaszától új lapot adtunk ki Nagykőrös – Abony – Csemő – Jászkarajenő – Kocsér – Kőröstetétlen – Nyársapát – Törtel – Újszilvás településeken Dél-Pest Megyei Panoráma címmel, melyben a térséget híreit osztottuk meg a fenti településeken.

Közkedvelt hírfelületünk 26.000 követővel rendelkező Facebook oldalunk, melyen naponta osztunk meg friss híreket, a színesebb eseményekről pedig fotóalbumot adunk közre.

Olvasóinkat a Facebookról weboldalunkra irányítjuk át, ahol minden hír, írás, sporthír jól áttekinthető rovatrendszerben jelenik meg, utólag is könnyen visszakereshető. A weboldalon banner hirdetések minden cikk mellett megjelennek. Weboldalunk nyitólapja és a hírek környezete hatékony hirdetési felület, melyen keresztül könnyen átvezethető az érdeklődő a hirdető oldalára.

Kérjük, egyedi ajánlatért keressen minket az alábbi elérhetőségeken:

SZERKESZTŐSÉG

Cegléd, Csalogány u. 3.
Tel: 06-20-415-0243
Tel./fax: 53/312-038
E-mail: info@cegledipanorama.hu

A Ceglédi Panoráma 2023-ben tölti 17. évfolyamát. Visszatekintve az elmúlt évekre örömmel mondhatjuk el, hogy kiadványunk évről-évre tudott fejlődni. 2007-ben, amikor megalapítottuk, nem gondoltuk, hogy rögtön az első lapszám 32 oldalon fog megjelenni. “Miről lehet egy ilyen kisvárosban kéthetente 32 oldalon írni?” Azóta bebizonyosodott, van téma bőven és éppen egy év múlva szeptemberben már 98(!) oldalon kellett megjelennünk. Csak abban az évben összesen 1.458 oldalt állítottunk össze, és mindezt 15 ezer példányban! A lapot azóta is sokan hívják “kis könyvnek” és évről-évre jelennek meg, majd tűnnek el minket másolni próbáló sajtótermékek.

A Ceglédi Panoráma receptje nem titkos. Következetesen, minőségi munkával próbáljuk független, objektív médiumként megtartani olvasóink bizalmát és az olvasottság a hirdetők érdekeivel is találkozik. Ez teszi életképessé a lapot, amely így nyilvánosságot tud biztosítani a helyi civil, sport, szellemi, egyházi, iskolai, közéleti, önkormányzati stb. eseményekről készült írásoknak.

A Ceglédi Panoráma megjelenése, pozitívumra fókuszáló értékrendje a kezdetekhez képest nem változott, viszont a rovatok minőségében, a hírek mennyiségében és változatosságában próbálunk fejlődni és ezek mellett szeretnénk továbbra is kezünket rajta tartani a civil társadalom ütőerén.

Krizsán Ervin lapigazgató-főszerkesztő