11.5 C
Cegléd
2025. november 2. vasárnap
spot_img

Tóth Pál a legjobbak között

Az Ízek, séfek, élmények gasztrokalandozás sorozatban egy ceglédi arcra is felfigyelhetünk: Tóth Pál a Kővirág Étterem séfje Kulináris élvezetek a mai modern konyhából címmel főzött ínyenc menüt a vendégeknek szeptember 9-én a sárvári Spirit Hotelben. A szállodában 10 héten át, 10 ismert séf főz gourmet vacsorát a vendégeknek.
Korábbi interjúnk Tóth Pállal itt olvasható…

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

Friss híreink

Szeleczki Szabina U23-as Európa-bajnok

Szeleczki Szabina U23-as Európa-bajnok lett a Chisinauban megrendezett U23-as...

Esküvői nyílt nappal debütál a Páva Kúria Rendezvényház

A Páva Kúria Cegléd egyik legkülönlegesebb és legújabb rendezvényhelyszíne...

A csóknál nem a technika a lényeg, hanem az érzések

A randizás egyik legizgalmasabb része mindig az, amikor elérkezik...

Céginformációs oldalak: melyik a megbízható forrás?

A mai üzleti világban a megfelelő információ megszerzése kulcsfontosságú...

Te is mindig fáradtan ébredsz?

Gondoltál már arra, hogy nem az alvás mennyisége a...