23.2 C
Cegléd
2024. május 7. kedd
spot_img

Megszűnhet a várakozás a gyerekrendelőkben

Megszűnhet a várakozás több ceglédi körzet gyermekrendelőjében: a ceglédi III. (Dr. Iacovides Petros) és VII. (Dr. Sívók Ágnes) gyermekkörzetek rendelőjében telepítésre került az ERODIUM Orvosi Betegirányító Rendszer, ami integrált betegirányítási és online időpont foglalási lehetőséget nyújt.

A rendszer legfontosabb feladata a váróteremben várakozók ütemezése az előre foglalt időpontok figyelembevételével. Ennek érdekében a váróteremben elhelyeztek egy érintőképernyős terminált, melyen minden páciensnek be kell jelentkeznie ahhoz, hogy bekerüljön a várakozási sorba.

A bejelentkezést követően a rendszer automatikusan ütemezi a várakozókat, mely ütemezést azonban az orvos saját belátása (az esetleg halasztást nem tűrő esetek) alapján felülbírálhat. A páciensek szólítása a várótermi monitoron történő név megjelenítésével, valamint hangos bemondásával történik.

  A rendszer a páciensek számára lehetőséget biztosít előzetes időpontfoglalásra otthonról is, az interneten keresztül. A foglalás előkövetelménye, hogy a páciens rendelkezzen az orvosától kapott azonosító kártyával, ugyanis a kártya egyedi kódjával kell bejelentkezni. Előzetes idópontfoglalásra  a várótermi terminálon is lehetőség van, ugyancsak az azonosító kártya használatával.

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

A cserecsapat tagjait is elfogták

Két évvel ezelőtt 7 gyanúsítottal szemben fejezték be vádemelési...

Csodálatos Erdély

A "Határtalanul!" program célja, hogy lehetőséget biztosítson a magyarországi...

Baleset a 4-es úton

Két gyermek életveszélyesen megsérült egy közlekedési balesetben Ceglédnél vasárnap...

A vártnál is sikeresebb volt a 660 perc sport

Cegléd 660 éve város. Az évforduló alkalmából megrendezett ünnepség...

Szökött lovak és a ceglédi rendőrök

Ceglédi rendőröket riasztottak két szökött paci miatt - egy...