19.1 C
Cegléd
2024. május 3. péntek
spot_img

Laczkó Georgina balesetéről

Az RTL Híradó részletesen beszámolt Laczkó Georgina ceglédi játékvezető halálának körülményeiről. A 20 éves lány szerdán kora este sérült meg életveszélyesen egy autóbalesetben Tápióbicske közelében.

A lány négy barátjával utazott Nagykáta felé, amikor autójuk megcsúszott egy kanyarban és a szemből érkező kocsi elé sodródott, így frontálisan ütköztek. Georgina az anyósülésen ült, pont ott, ahol a másik autó becsapódott. Egyedül neki volt bekötve a biztonsági öve, de olyan erejű volt az ütközés, hogy ez sem segített rajta.

Ő sérült meg a legsúlyosabban, már a helyszínen életmentő beavatkozásokat kellett végrehajtani rajta. Rögtön kórházba szállították, de másnap belehalt a sérüléseibe.
Tápiószentmártonban mindenkit megrázott a fiatal nő halála. A helyi sportpályánál rengeteg mécsest és virágot helyeztek el Georgina emlékére. A lány ugyanis már hat éves kora óta focizott, nemrég pedig játékvezető lett.

Az RTL Híradó információi szerint az autót vezető fiatal férfinak egyelőre nem mondták el, hogy Georgina meghalt, a baleset miatt egyelőre még senkit sem hallgattak ki, halált okozó közúti közlekedési baleset okozása miatt folyik az eljárás. További részletek a Szeretlekmagyarorszag.hu oldalon olvashatók itt…

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Szökött lovak és a ceglédi rendőrök

Ceglédi rendőröket riasztottak két szökött paci miatt - egy...

Jogosítvány 700 ezer forintért?

Befolyással üzérkedés bűntette és közokirat-hamisítás bűntette miatt vádat emeltek...

LMP lista Cegléden

Április 30-án adta le Földi Áron az induláshoz szükséges...

Mi lehetne jobb egy pihentető ülőfürdőnél?!

  Biztosak vagyunk abban, hogy mindenki fel tud idézni legalább...

Mi a hosszú élettartamú mosógép titka?

    Ahhoz, hogy a mosógép élettartama a lehető leghosszabb lehessen,...