13 C
Cegléd
2024. április 16. kedd
spot_img

Kezdőknek

Tallózzuk át a cikkeket és más tartalmi elemeket, hogy minél többet megérthessünk a Joomla! működésével kapcsolatban. Ha ezzel elkészültünk, törölhetjük a példaadatokat. Valószínűleg szeretnénk felkeresni a kezdőknek szánt területet a Joomla dokumentációban és a támogató fórumokban.

Esetleg feliratkozhatunk a Joomla Biztonság és a Bejelentések levelező listákra. További inspirációért meglátogathatjuk a Joomla Esettanulmányokat, ahol a Joomla-t használók beszámolnak tapasztalataikról.

Már az alap Joomla! telepítéssel is létrehozhatunk jó és nagy webhelyet, de ha bővíteni szeretnénk a Joomla! tudását, akkor látogassunk el a Joomla! Bővítménytárba (Extensions Directory), ahol bővítmények ezreit találjuk. Nem tudjuk, hogy mire van szükségünk? Kereshetünk Joomla! szakértőt a Joomla! Erőforrástárban (Resources Directory).

Még többet szeretnénk tudni a Joomla!-ról? Vegyünk részt egy a Joomla! Day rendezvényen vagy más eseményen, esetleg csatlakozzunk valamely helyi Joomla! felhasználói csoporthoz. Ha nincs ilyen, szervezzünk mi magunk ilyet!

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Hulladékgazdálkodási közszolgáltatás igénybevételéről

Tisztelt Ingatlantulajdonosok!                                 Az alábbiakban tájékoztatjuk a hulladékgazdálkodási közszolgáltatás igénybevételéről: A...

Cegléd pártján – A Ceglédért Független Egyesület jelöltjei

A június 9-ei önkormányzati választáshoz közeledve a Ceglédért Független...

A Fidesz-KDNP bemutatta a képviselőjelöltjeit

A FIDESZ ceglédi szervezete is bejelentette a június 9-ei...

15 éves a Nia játékbolt

Idén 15 éves a Nia játékbolt Cegléden, ahol csaknem...

Válogatottságért küzdöttek

Hétvégén rendezték az U17-es korosztály második válogató versenyét. Szombaton...