12.7 C
Cegléd
2024. június 14. péntek
spot_img

Bűnügyi hírek

Az elkövetéseket területi megoszlás szerint vizsgálva jól látható, hogy mindhárom város területén emelkedett az elkövetések száma, a legjelentősebb mértékben Albertirsán.
Az elmúlt héten 1 kiemelt bűncselekmény elkövetése miatt kezdeményezett hatóságunk büntetőeljárást, rablás bűntett megalapozott gyanúja miatt.
A rablás Cegléden a Rákóczi úton történt a Városi Sportcsarnok teraszán ahol a fk. sértettet ketten lefogták és 4.000 Ft.-ját kivették a zsebéből. Sérülés nem keletkezett.

Közlekedési hírek
Az elmúlt héten 2 anyagi káros és 2 súlyos sérüléssel járó baleset történt.
A személygépkocsi vezetője Cegléd lakott területén belül közlekedett a Bajza utcán az Összekötő út irányába, haladása közben az Összekötő út kereszteződéséhez érve a kihelyezett elsőbbségadás kötelező jelzőtábla ellenére nem biztosított elsőbbséget a neki jobbról, a védett úton közlekedő személygépkocsi részére és azzal összeütközött. A balesetet okozó férfit súlyos sérülésekkel szállították kórházba.
A másik súlyos sérüléssel járó baleset Albertirsán tőrtént amikor is a kerékpárral közlekedő férfi haladása során az előtte haladó kerékpárost utolérve, annak kikerülése közben nem tartott kellő oldal távolságot és őt fellökte, akit a mentők súlyos sérüléssel szállítottak korházba.

Cegléd, 202.02.06.

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

Friss híreink

274 milliót ad a kormány a kórház vizesblokkjaira

A kormány 274,5 millió forint támogatást ad a ceglédi...

Kamerával vadásztak

Többek között Cegléden tartotta akcióját a rendőrség – a...

Életmű díj

Nagy megtiszteltetés érte a ceglédi fotóséletet: a Magyar Fotóművészek...

Egy ceglédi vagon életútja

Az élet néha érdekes meglepetéseket produkál, olykor olyan helyeken...

Jakab István Csáky Andrásról

Sajtótájékoztatót tartott a Városházán Jakab István, a Ceglédi Roma...