9.9 C
Cegléd
2025. október 28. kedd
spot_img

Disznóvágás disznó nélkül

B. Sándor ötlete volt, hogy vágjon a baráti társaság összefogással disznót, ebből lett végül a készen vásárolt húsból a szombati kolbásztöltés. – Pálinkával kezdtük, és a forralt bor is elengedhetetlen kelléke a szakszerű kolbászkészítésnek. Délben már esszük a friss sült kolbászt. – világosít fel a jókedvű társaság szóvivője, Szücsi. Bár ez az első próbálkozásuk, a csapat máris felvetette, ha jól sikerül, talán próbára teszik magukat a Csabai Kolbászfesztiválon is.
kekec

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

Friss híreink

Te is mindig fáradtan ébredsz?

Gondoltál már arra, hogy nem az alvás mennyisége a...

Hogyan biztosíthatjuk szivattyúrendszereink hosszú távú hatékonyságát?

Gondolt már arra, milyen költséges lehet, ha egy medence...

Hőlégballonozás: a céges rendezvények új dimenziója

Sok vállalat számára kihívást jelent olyan programokat találni, amik...

Megszületett Ungvári Miklós és Demeter Dóra gyermeke

Örömteli hírt osztott meg vasárnap Ungvári Miklós olimpiai ezüstérmes...

A Lifemed várólista nélküli, új és megújuló szolgáltatásai

Pacemaker ambulancia Szakrendelésünk a pacemakerrel és ICD-vel élők számára nyújt...