0.5 C
Cegléd
2023. december 7. csütörtök
spot_img

Disznóvágás disznó nélkül

B. Sándor ötlete volt, hogy vágjon a baráti társaság összefogással disznót, ebből lett végül a készen vásárolt húsból a szombati kolbásztöltés. – Pálinkával kezdtük, és a forralt bor is elengedhetetlen kelléke a szakszerű kolbászkészítésnek. Délben már esszük a friss sült kolbászt. – világosít fel a jókedvű társaság szóvivője, Szücsi. Bár ez az első próbálkozásuk, a csapat máris felvetette, ha jól sikerül, talán próbára teszik magukat a Csabai Kolbászfesztiválon is.
kekec

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img
spot_img

Friss híreink

Mutatjuk, milyen típusú művirágok vannak a boltokban!

    Az élő virágnak megvan a varázsa, ám nem mindenki...

Retró stílus a konyhában: ezekkel a készülékekkel dizájnos lehet az otthonunk

    A konyha szinte minden esetben a lakás egyik legfontosabb...

A cellaformázástól a diagramok beillesztéséig

    Te jól ismered a táblázatkezelőt? Használod a munkád során?...

A tökéletes éjjeli fény gyermekek számára

    Némely babaszoba-kiegészítők kiválasztása rendkívül egyszerű, azonban vannak olyanok, melyeket...

Innovációk az otthon védelmében

    A biztonság olyan érték, amelyre mindannyian nagy figyelmet fordítunk....