11.1 C
Cegléd
2024. február 24. szombat
spot_img

Fegyveres rablót keresnek

 

Az elmúlt héten ismét átlag feletti bűncselekmény számot regisztráltunk területünkön.
Továbbra is a vagyon elleni bűncselekmények teszik ki az elkövetések jelentős részét, területi megoszlás alapján Albertirsán és Cegléden mutatható ki emelkedés. A lopások számában is emelkedés figyelhető meg, mind a dolog elleni, mind pedig az alkalmi elkövetések során.
Kettő esetben került sor nyomozás elrendelésére kiemelt bűncselekmény kapcsán.
-Tápiószőlősön rablás kísérlete miatt, amikor a kerékpárjával hazafelé tartó sértettet kényszerítette megállásra egy általa ismert személy, pénzt követelt tőle, majd az árokba lökte. Személyi sérülés illetve anyagi kár ebben az esetben nem keletkezett.  -Albertirsán testi sértés kísérlete miatt indult nyomozás, ahol vendéglátás során alakult ki konfliktus a vendég illetve az Őt vendégül látó között, melynek bántalmazás lett a következménye.

Közlekedés területén az elmúlt héten szintén emelkedés volt tapasztalható a balesetek tekintetében. Többségében anyagi káros balesetek történtek, amely a figyelmetlen vezetés következményei. Az enyhébb és napos idő ellenére, még mindig fontos odafigyelni, hiszen lehetségesek a felfagyások néhány útszakaszon.
Sajnálatos módon egy halálos kimenetelű baleset is történt területünkön. Egy középkorú férfi gyalogosan közlekedett Cegléd lakott területén kívül, láthatósági mellény nélkül. Feltehetően haladása közben elesett, és miközben megpróbált felállni a felé közlekedő személygépjármű elütötte. Ezen eset kapcsán is fontos kiemelni, hogy mennyire fontos és hasznos a láthatósági mellény használata, amellyel akár elkerülhető lett volna a baleset.

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

Friss híreink

Nem mindennapi jelenség Cegléden

Az INFOSTART oldala is beszámolt róla, magas pollentartalom okozta...

A képviselői munka kulcsa: bizalom és kommunikáció

Az önkormányzati választások felé közeledve jelen lapszámunkban Takátsné Györe...

A játékosok szerint nincsenek tartozások

A Sportal.hu szerint a Ceglédi Kézilabda Klub SE „károsultjai”...

Ki lesz 2023 legnépszerűbb ceglédi sportolója?

Idén is a cegledisport.hu facebook oldalán lehet szavazni, hogy...

Milyen egy jó biztonsági őr?

    Egy intézmény, szervezet vagy telephely biztonságának fenntartásában nem elegendő...