17.5 C
Cegléd
2024. május 24. péntek
spot_img

Bekapcs

– Mivel foglalkozol jelenleg? Én utoljára egy fellépéseden láttalak: “Albertirsaaaa…”! Őstehetségnek tartalak. Egyébként szereted a focit?
– Persze, komoly focista vagyok, jelenleg a Manchester United fociklubban játszom minden nap – a  számítógépen. (nevet) Jelenleg végzősként színésznek tanulok a Bánfalvy Ági Nemzetközi Színiiskolában Budapesten.
– Az volt az életcélod, hogy színész légy?
– Mindig foglalkoztatott a szereplés, az emberek figyelmének lekötése, a szórakoztatás és a kultúra. Szerettem a szavalóversenyeket, a válogatásokat.
– Mi volt a legemlékezetesebb élményed idáig?
– Nyáron, az etyeki filmgyárban együtt forgattam Jeremy Irons Oscar-díjas színésszel a Borgiákban (The Borgias). Az is felemelő élmény volt, amikor megláttam Sipos Peti (Irigy Hónaljmirigy) közösségi lapján, hogy ezt kiírta “Velem énekelt a Budapest Sport Arénában az együttes 20. jubileumi koncertjén”.  De legnagyobb elégedettséggel és boldogsággal a barátnőm tölt el.
– Gondolom tele vagy tervekkel. Mire készülsz most?
– A színitanodában töltött 3 év alatt rátaláltam a világirodalom szépségére, humorára, derűjére, fájdalomcsillapítására és ezt szeretnénk Süveges András barátommal, illetve a Club Tv közreműködésével a ceglédi nézőknek megmutatni.
– Miről szól majd?
– Terveink szerint a Bekapcsolóban egy vers, monológ, egy dal és könyvajánló fog helyet kapni. Szeretnénk a ceglédi fiataloknak is lehetőséget biztosítani, hogy műveiket – dal, képi illusztráció – megmutathassák. Az ötletek még nem teljesen forrtak ki, csiszolgatjuk a lehetőségeket.
– Miért tartod fontosnak a Bekapcsolót?
– A kultúra és az irodalom népszerűsítése miatt. Az emberek a valóságshow-k és a tévés zenei vetélkedők világában úgy sztárolnak teljesítmény nélkül valakit, mint aki 20 éve a szakmában van. Az eltorzított, elbutított világban  keresnünk kell a megoldást a problémáink megoldásához, nem pedig a feledtetéséhez. Sajnos kegyetlen, egoista világban élünk, gondoljunk csak a reklámokra…”Mert megérdemlem”, “csak rólad szól”. Az énközpontúság a csali, és az “Én” nézet eltereli figyelmünket az Ő-ről.
– Az Ő-ről?
– Igen, az örök Ő, a Jó Isten. Ha nem a pénz utáni hajsza lenne a központban, akkor erkölcsileg és morálisan is egy sokkal kiegyensúlyozottabb világban élnénk. Már hallom is a fülemben a károgó hangokat, de nem szabad elfelejteni, hogy volt itt egy megváltás 2000 éve, ami szeretetből történt. Fontos, hogy a megváltást elfogadjuk, mert akkor egy irányba nézünk, mindegy, hogy katolikus, baptista, református vagy evangélikus az ember. Legfontosabb, hogy Jézus Krisztusnak teljesen átadjuk magunkat, ne “ÉN” legyen az első, hanem Ő. Igen, ez időnként mindenki számára nagyon nehéz….
– Azt mondtad, nem lesz komoly és elmélyült a Bekapcsoló.
– Ez nem komoly, ez természetes és humorral lesz fűszerezve. Itt jegyzem meg, nagyon fontos, hogy legyenek szponzorok a műsorhoz, aki úgy érzi, tudja támogatni a műsort, ne habozzon, keresse fel a Club TV-t.

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img
spot_img

Friss híreink

Milliókkal húzta le idős áldozatát

A Ceglédi Járási Ügyészség vádat emelt egy nővel szemben,...

2024 végre az ingatlanpiac éve lesz?

    A gazdasági válság hatásai még mindig erősen érezhetőek egyes...

Mit kell tudni a falusi CSOK-ról?

    A különböző állami támogatások, kedvezményes hitelek népszerűsége az elmúlt...

Két világbajnoki aranyérem

WBL-WKL Nyílt Amatőr K-1/Muay-Thai/K-1 Light/Freeboxing/MMA Világbajnokság! 14 ország, 65 egyesület,...

Magyar Péter Cegléden

Május 18-án a piac előtt a Kossuth térre várta...