17.7 C
Cegléd
2023. október 4. szerda
spot_img

Ceglédi a 300.000-dik ügyfél

Dr. Szabó Erika államtitkár látogatott Tarnai Richárd kormánymegbízottal március 9-én pénteken Ceglédre, hogy köszöntse a kormányablakok 300.000-dik ügyfelét. A köszöntés nem egyedülálló, hisz az ország más pontjain is élt a hivatal a sajtóesemény által kapott népszerűsítés lehetőségével. Már néhány hét után köszöntötték például Kaposváron az ötezrediket, Veszprémben a tízezredik szolgáltatást igénybe vevőt.
A kormányablakok 2011 januárjában nyíltak a leendő járásközpontokban abból a célból, hogy az ügyfelek minden, az állammal kapcsolatos ügyet egyetlen helyszínen elintézhessenek. Az irodák hétfőtől péntekig 8-20.00 óráig vannak nyitva.
Az érkező Péczel Orsolya meglepődött a fotósok, médiaszereplők hada láttán, nem számított arra, hogy éppen ő lesz az ünnepelt ügyfél. – Amiatt érkeztem az irodába, hogy ügyfélkaput nyissak személyi jövedelemadóm leadásához. Szerencsére ma nem dolgozom, de máskor mindig nehézséget okoz, hogy négy óra után nem tudok hol ügyeket intézni, így mindenképpen pozitív, hogy munkaidő után is van hova fordulni a problémáimmal. – mondta el az így sajtónyilvánosságot kapott ceglédi lakos.

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Egymilliót csaltak ki egy 80 éves nőtől

Egymilliót csaltak ki „óvadékra” a 80 éves nőtől azzal,...

Nemzetközi konferencia – ceglédi előadóval

Az alföld: Petőfi 200 konferenciát szerveztek a Vajdaságban szeptember...

Fűrészláncok, melyek kimagasló tulajdonságokkal rendelkeznek

    Ahhoz, hogy a különböző kerti munkákat gyorsan, hatékonyan és...

Halálfejes lepke Cegléden

Különleges rovar pihent meg Cegléden az Alszegi úton, az...

Hamarosan elkészül a futókör

Folyamatos fejlesztések zajlanak az Újváros szívében, a Vörösmarty téren,...