12.7 C
Cegléd
2024. június 14. péntek
spot_img

Kozák István újabb aranyérme

Március 15-én Szigetváron került megrendezésre az idei U-23-as kötöttfogású országos bajnokság, ahol a RESTART CVSE TS Integrál Birkózószakosztályt most csak Kozák István képviselte. A 60 kg-os válogatott birkózó ezúttal a 66 kg-os súlycsoportban indult, de itt sem talált legyőzőre. Magabiztos versenyzéssel mind a négy  ellenfelét úgy győzte le két menetben, hogy azok egyetlen pontot sem tudtak rajta csinálni. Lőrincz Viktor kihagyta ezt az OB-t hiszen ő hétfőn hajnalban ért haza Belgrádból, a sikeresen abszolvált Európa-bajnokságról. Pihenője egyik ceglédi kiválóságnak sincs, hiszen 19-én már útnak is indultak az ukrajnai Alustába, hogy megkezdjék a közvetlen felkészülésüket a közelgő olimpiai kvalifikációs  versenysorozatra.
Hat ceglédi versenyző vett részt 16-án Kaposváron a második szabadfogású országos rangsorversenyen. A fiúk tudásuknak megfelelően versenyeztek, hárman is a dobogóra állhattak, ketten pedig az V. helyen végeztek.
Eredmények: 35 kg. Török Tamás III. 38 kg. Mohella Flórián III. 54 kg. Lakatos Tamás III. 63 kg. Szirom Norbert V. 76 kg. Medgyes Tibor V.

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

Friss híreink

274 milliót ad a kormány a kórház vizesblokkjaira

A kormány 274,5 millió forint támogatást ad a ceglédi...

Kamerával vadásztak

Többek között Cegléden tartotta akcióját a rendőrség – a...

Életmű díj

Nagy megtiszteltetés érte a ceglédi fotóséletet: a Magyar Fotóművészek...

Egy ceglédi vagon életútja

Az élet néha érdekes meglepetéseket produkál, olykor olyan helyeken...

Jakab István Csáky Andrásról

Sajtótájékoztatót tartott a Városházán Jakab István, a Ceglédi Roma...