22.5 C
Cegléd
2024. június 16. vasárnap
spot_img

Elhalasztott pályázat

Április 15-ei határidővel újra pályázatot írnak ki 9 megye, köztük Pest megye közoktatási intézményeinek vezetői feladataira. Az új pályázat elbírálásáig, de legkésőbb július 31-ig az eddigi igazgatókat bízták meg az intézményvezetéssel – tudható meg a Közigazgatási Minisztérium március 30-ai közleményéből.
A januárban a megyétől az államhoz került megyei fenntartású iskolák vezetésére február 20-ig lehetett pályázatot benyújtani, a jelenlegi igazgatók pedig az akkori verdikt szerint március 31-ig maradhattak székükben. Az oktatási berkekben nagy vihart kavaró intézkedést akkor sokan elkapkodottnak találták, főleg azért mert káoszt okozhat az iskolákban a tanév közepén, a felvételik és az érettségik előkészítésekor történő esetleges vezetőváltás.
A lapunk által megkérdezett ceglédi igazgatók egyelőre nem kaptak tájékoztatást arról, hogy a március 31-én lezáruló pályázati kiírás miért nem volt eredményes. Cegléden több olyan igazgató is van, aki bő fél év alatt már harmadik pályázatát nyújthatja majd be ugyanazon intézményvezetői állásra.

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

Friss híreink

274 milliót ad a kormány a kórház vizesblokkjaira

A kormány 274,5 millió forint támogatást ad a ceglédi...

Kamerával vadásztak

Többek között Cegléden tartotta akcióját a rendőrség – a...

Életmű díj

Nagy megtiszteltetés érte a ceglédi fotóséletet: a Magyar Fotóművészek...

Egy ceglédi vagon életútja

Az élet néha érdekes meglepetéseket produkál, olykor olyan helyeken...

Jakab István Csáky Andrásról

Sajtótájékoztatót tartott a Városházán Jakab István, a Ceglédi Roma...