15.8 C
Cegléd
2023. szeptember 24. vasárnap
spot_img

Fegyvernek látszó tárggyal követelte a bevételt

– Albertirsán súlyos sérülést okozó bántalmazás történt, amikor is szintén közterületen egy korábbi öröklési vitából kifolyólag került sor rokonok közötti szóbeli vitára, majd tettlegességre
– fentieken kívül történt még egy kiemelt bűncselekmény területünkön, mégpedig Abonyban, amikor is a Ceglédi úton lévő egyik sörözőbe engedett be a pultos az éjféli órákban egy fiatal lányt cigaretta-vásárlás ürügyén. Amikor a sértett az ajtót kinyitotta egy arcát sállal eltakaró férfi is bement és egy fegyvernek látszó tárggyal a bevételt valamint a sértett ékszereit követelte. Ebben az esetben PMRFK folytatja fegyveres rablás megalapozott gyanúja miatt az eljárást.(több személy előállításra került)
Sajnos ismét emelkedtek a számok a hétvégi házak feltörése kapcsán, ezért aki ilyen ingatlannal rendelkezik, rendszeresen ellenőrizze azt, amennyiben lehetséges riasztó-berendezéssel szereltje fel.

Közlekedési Hírek 
Közlekedés területén szerencsés hetet zárunk, mivel csak egy személyi sérüléssel járó baleset történt Ceglédbercelen, bár ez a baleset sajnos egy gyermekkorút érintett.
A baleset során, a kerékpár úton Budapest irányába haladt és kerékpározása közben az első kereke lekapott a járdáról és a vissza-kormányzás során elesett. Ennek következtében a kerékpár fékkarja a combjába ált. A gyermek súlyos sérülést szenvedett.
Az ilyen sajnálatos balesetek bárkivel előfordulhatnak, nincs mindig feltétlenül vétkes másik fél. Ezért kell vigyáznunk egymásra, a közlekedésben résztvevőkre és persze magunkra is.

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Kávézás Ceglédért

Nagykövete lett Swimathon  adománygyűjtő kampánynak Kottes Anikó a FECSKE...

Ceglédi férfit keres a rendőrség

"Rendkívül szimpatikus arcú" ceglédi férfit keres lopás miatt a...

Mindennapi fényvédelmünk

  Tudtad, hogy a nap ultraviola, más néven UV-sugárzása igen...

Az épületek hőszigetelése elengedhetetlen

    A növekvő energiaárak és rezsiköltségek, illetve az otthonok komfortja...

Napi hírek egy helyen: ezt az oldalt elég követned a maximális tájékozottsághoz

    Bár már lecsengőben a klasszikus nyaralós szezon, de még...