8.4 C
Cegléd
2024. március 2. szombat
spot_img

Fegyvernek látszó tárggyal követelte a bevételt

– Albertirsán súlyos sérülést okozó bántalmazás történt, amikor is szintén közterületen egy korábbi öröklési vitából kifolyólag került sor rokonok közötti szóbeli vitára, majd tettlegességre
– fentieken kívül történt még egy kiemelt bűncselekmény területünkön, mégpedig Abonyban, amikor is a Ceglédi úton lévő egyik sörözőbe engedett be a pultos az éjféli órákban egy fiatal lányt cigaretta-vásárlás ürügyén. Amikor a sértett az ajtót kinyitotta egy arcát sállal eltakaró férfi is bement és egy fegyvernek látszó tárggyal a bevételt valamint a sértett ékszereit követelte. Ebben az esetben PMRFK folytatja fegyveres rablás megalapozott gyanúja miatt az eljárást.(több személy előállításra került)
Sajnos ismét emelkedtek a számok a hétvégi házak feltörése kapcsán, ezért aki ilyen ingatlannal rendelkezik, rendszeresen ellenőrizze azt, amennyiben lehetséges riasztó-berendezéssel szereltje fel.

Közlekedési Hírek 
Közlekedés területén szerencsés hetet zárunk, mivel csak egy személyi sérüléssel járó baleset történt Ceglédbercelen, bár ez a baleset sajnos egy gyermekkorút érintett.
A baleset során, a kerékpár úton Budapest irányába haladt és kerékpározása közben az első kereke lekapott a járdáról és a vissza-kormányzás során elesett. Ennek következtében a kerékpár fékkarja a combjába ált. A gyermek súlyos sérülést szenvedett.
Az ilyen sajnálatos balesetek bárkivel előfordulhatnak, nincs mindig feltétlenül vétkes másik fél. Ezért kell vigyáznunk egymásra, a közlekedésben résztvevőkre és persze magunkra is.

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

Friss híreink

Ipari park botrány

Rendkívüli testületi ülés, sajtótájékoztató, elbocsátás, rendőrségi feljelentés - tovább...

650 millió forint a semmiért?

Dr. Csáky András polgármesternek köszönhetően szinte az ürességtől kong...

Nem mindennapi jelenség Cegléden

Az INFOSTART oldala is beszámolt róla, magas pollentartalom okozta...

A képviselői munka kulcsa: bizalom és kommunikáció

Az önkormányzati választások felé közeledve jelen lapszámunkban Takátsné Györe...

A játékosok szerint nincsenek tartozások

A Sportal.hu szerint a Ceglédi Kézilabda Klub SE „károsultjai”...