30.7 C
Cegléd
2024. június 20. csütörtök
spot_img

Az esélyes kilencből öt már résztvevőnk Londonban…

Amint sokan emlékeznek rá Lőrincz Tamás és Ungvári Miklós éremesélyesnek volt kikiáltva, ezzel szemben egyedül Szellő Imre ért el pontokat érő helyezést – ötödik lett.
Jelenleg elmondható, hogy a sportolóink közül Ungvári Miklós, Lőrincz Tamás biztos résztvevő és ugyanezt vallhatja magáról Harczi Zsolt edző és dr. Beck György a Magyar Vízilabda Szövetség társelnöke, utóbbi úgy hogy a férfi és a női válogatott is kijutott Londonba. Ez utóbbihoz kapcsolódik, hogy csaknem biztos Czigány Dóra részvétele is, aki a női pólós csapatban kiváló teljesítményt nyújtott a kvalifikációs, továbbjutást jelentő tornán.
Sajnos ugyanezt nem mondhatja el Szellő Imre Európa-bajnoki bronzérmesünk, mivel a kvalifikációs versenyen (EB) a negyeddöntőben alul marad angol ellenfelével szemben.
Két birkózónk közül Kozák István Szófiában és Tajjüanban is remekül helytállt, az utolsó körben egy-egy  nyertes meccs választotta el őt az olimpiai kvótáról. Lapunk megjelenésével egy időben Helsinkiben van még reménye, akárcsak Lőrincz Viktornak, aki sajnos nem jutott eddig közel a remény valóra váltásához.
A legnagyobb „áldozatot” Ungvári Attila távol maradása jelentette. Szinte biztos esélye volt arra, hogy bátyával együtt részese lehet a nagy viadalnak. Sajnos őt „elsodorta” korunk tünete a „doppingolás” be nem igazolt gyanúja és nem maradt hátra más, mint közismert küzdőképességével nemsokára már a Riói olimpiára figyelhet…
Cegléd városa és az érintett sportembereket nevelő Ceglédi Vasutas Sportegyesület büszke lehet olimpikonjaira.

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

Friss híreink

Hogyan válasszunk áramláskapcsolót a szivattyúhoz?

    Az áramláskapcsolók meghatározó szerepet játszanak a szivattyúk hatékony működésében,...

A nyelvi nehézségek leküzdése társasjátékkal

    A társasjátékok önmagukban izgalmas élményt adnak a közös játékon...

Asztalkultúra – milyen tanácsokat érdemes megfogadni?

  Az asztalkultúra jelentőségét nem kell a vendéglátásban dolgozók részére...

Betörőt keresnek!

A Ceglédi nyomozók a lakosság segítségét kérik az azonosításához....

Etédi Zoltán az év tesitanára

A Magyar Diáksport Szövetség kezdeményezésére először került sor az...