17.5 C
Cegléd
2024. május 24. péntek
spot_img

Fejlesztés a Fantázia-Agrofa Kft-nél

A KMOP-1.5.3/C-2009-0076 azonosító számon regisztrált pályázat pozitív elbírálásban részesült, melyről a Közreműködő Szervezet a Pro Regio Közép-Magyarországi Regionális Fejlesztési és  Szolgáltató  Nonprofit Közhasznú Kft. 2009. október hónapban értesítette a Kft.-t. Az Európai Unió és a Magyar Állam által nyújtott támogatás összege 80.999.570 forint. A projekt megvalósításának kezdete 2009.07.03. és a projekt megvalósításának tényleges befejezése 2011.12.02.
A projekt célja a bevezetendő új termék gyártósorának otthont adó üzemcsarnok létesítése, felhasznált fa-alapanyagok hőkezelésének biztosítása a jogszabályi követelményeknek megfelelően. A projekt során alkalmazott technológia az egyik legmodernebb.
A projekt keretén belül valósult meg egy új termelő csarnok megépítése, valamint egy új, fűrészáru szárító és hőkezelő berendezés beszerzése. A projekt két fő területre bontható: – 2488 m2 alapterületű üzemcsarnok építése és az ahhoz kapcsolódó irodák, öltözők, szociális helyiségek kialakítása – 2 db frisslevegős fűrészáru szárító és hőkezelő kamra beszerzése.
A beruházás eredményeképpen elhelyezkedése révén jelentős hatékonyságnövekedést fog eredményezni, szinte elhanyagolható átszervezéssel fog integrálódni a cég eddigi működésébe. A vállalkozás üzleti helyzetének javulása révén a foglalkoztatási helyzet is jelentősen javulni fog.

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img
spot_img

Friss híreink

Milliókkal húzta le idős áldozatát

A Ceglédi Járási Ügyészség vádat emelt egy nővel szemben,...

2024 végre az ingatlanpiac éve lesz?

    A gazdasági válság hatásai még mindig erősen érezhetőek egyes...

Mit kell tudni a falusi CSOK-ról?

    A különböző állami támogatások, kedvezményes hitelek népszerűsége az elmúlt...

Két világbajnoki aranyérem

WBL-WKL Nyílt Amatőr K-1/Muay-Thai/K-1 Light/Freeboxing/MMA Világbajnokság! 14 ország, 65 egyesület,...

Magyar Péter Cegléden

Május 18-án a piac előtt a Kossuth térre várta...