14.6 C
Cegléd
2023. október 3. kedd
spot_img

Segített a Pátria

Karitatív munka keretében a Pátria Takarékszövetkezet 200 munkatársa dolgozott Cegléden két helyszínen is és Tápiószentmártonban május 12-én.
A felajánlás a Budai úti általános iskola udvarán felújítási munkákat és a Termálfürdőnél található parkerdő területén pihenőhely kialakítását jelentette 1-1 millió forint értékben.

Az év elején három félévszázados múlttal rendelkező takarékszövekezet egyesüléséből létrejött hitelintézetnek 250 dolgozója van, 38 fiókban és a központban. A magát “ökotakarék” névvel is jellemző pénzintézet célja kettős volt a szombati közös munkával. Egyrészt csapatépítés a munkatársak számára a vidám hangulatú, közös tevékenységgel, másrészt a tárgyi eszközök mellett környezettudatos fejlesztéseket megvalósítani tevőlegesen is, nemcsak pénzbeli támogatással. A Pátria munkatársai a termálfürdővel szembeni parkban erdei tűzrakó helyet építettek, padokat, asztalokat helyeztek el, virágokat ültettek, de a környezet védelme jegyében szemetes kukákat, madáretetőket is kihelyeztek és tábla elhelyezésére is sor került, mely információkat közöl a környezettudatos életmódról. A Budai úti iskola udvarán pedig kerítést festettek, padokat, asztalokat, fa szemetes kukákat állítottak, de mindkét iskola kapott sporteszközöket is.

Fotók Tánczos Tibortól itt…

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Egymilliót csaltak ki egy 80 éves nőtől

Egymilliót csaltak ki „óvadékra” a 80 éves nőtől azzal,...

Nemzetközi konferencia – ceglédi előadóval

Az alföld: Petőfi 200 konferenciát szerveztek a Vajdaságban szeptember...

Fűrészláncok, melyek kimagasló tulajdonságokkal rendelkeznek

    Ahhoz, hogy a különböző kerti munkákat gyorsan, hatékonyan és...

Halálfejes lepke Cegléden

Különleges rovar pihent meg Cegléden az Alszegi úton, az...

Hamarosan elkészül a futókör

Folyamatos fejlesztések zajlanak az Újváros szívében, a Vörösmarty téren,...