5.6 C
Cegléd
2024. február 22. csütörtök
spot_img

Segített a Pátria

Karitatív munka keretében a Pátria Takarékszövetkezet 200 munkatársa dolgozott Cegléden két helyszínen is és Tápiószentmártonban május 12-én.
A felajánlás a Budai úti általános iskola udvarán felújítási munkákat és a Termálfürdőnél található parkerdő területén pihenőhely kialakítását jelentette 1-1 millió forint értékben.

Az év elején három félévszázados múlttal rendelkező takarékszövekezet egyesüléséből létrejött hitelintézetnek 250 dolgozója van, 38 fiókban és a központban. A magát “ökotakarék” névvel is jellemző pénzintézet célja kettős volt a szombati közös munkával. Egyrészt csapatépítés a munkatársak számára a vidám hangulatú, közös tevékenységgel, másrészt a tárgyi eszközök mellett környezettudatos fejlesztéseket megvalósítani tevőlegesen is, nemcsak pénzbeli támogatással. A Pátria munkatársai a termálfürdővel szembeni parkban erdei tűzrakó helyet építettek, padokat, asztalokat helyeztek el, virágokat ültettek, de a környezet védelme jegyében szemetes kukákat, madáretetőket is kihelyeztek és tábla elhelyezésére is sor került, mely információkat közöl a környezettudatos életmódról. A Budai úti iskola udvarán pedig kerítést festettek, padokat, asztalokat, fa szemetes kukákat állítottak, de mindkét iskola kapott sporteszközöket is.

Fotók Tánczos Tibortól itt…

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

Friss híreink

Nem mindennapi jelenség Cegléden

Az INFOSTART oldala is beszámolt róla, magas pollentartalom okozta...

A képviselői munka kulcsa: bizalom és kommunikáció

Az önkormányzati választások felé közeledve jelen lapszámunkban Takátsné Györe...

A játékosok szerint nincsenek tartozások

A Sportal.hu szerint a Ceglédi Kézilabda Klub SE „károsultjai”...

Ki lesz 2023 legnépszerűbb ceglédi sportolója?

Idén is a cegledisport.hu facebook oldalán lehet szavazni, hogy...

Milyen egy jó biztonsági őr?

    Egy intézmény, szervezet vagy telephely biztonságának fenntartásában nem elegendő...