17.5 C
Cegléd
2024. május 24. péntek
spot_img

Bűnügyi Krónika

– a második eset Cegléd, Ugyerben történt, amikor is az egyik kis kocsmában történt italozást követően a kocsma előtt támadott rá két ismeretlen személy a sértettre, őt ütlegelték, megrugdosták, minek következtében 8 napon túl gyógyuló arc illetve orrcsonttöréses sérüléseket szenvedett.  
– a harmadik eset Albertirsához köthető, ahol a Landler Jenő utcában a hajnali órákban a vonathoz tartó női sértettet egy 30 év körüli ismeretlen férfi minden előzetes szóváltás nélkül arcon ütötte, majd a földre kerülő sértett táskáját kezdte el cibálni annak megszerzése érdekében. A sértett próbálta megőrizni a táskáját, ám annak füle elszakadt, így az elkövető a táskával és a benne lévő személyes tárgyakkal együtt a helyszínről elmenekült.

Közlekedési Hírek 
Közlekedés területén nem zártunk túl jó hetet, több baleset is történt, melyek főként Cegléd területéhez köthetők. Szerencsésnek mondható azonban, hogy ezen balesetek során könnyű sérülések keletkeztek. Szinte minden esetben a figyelmetlenség a kiváltó ok, tipikusan az elsőbbség meg nem adása, a közlekedési jelzőtáblák figyelmen kívül hagyása. Több esetben gépjárművek ütköztek, azonban Cegléden az egyik áruház parkolójában ütött el egy tolató gépjármű egy gyalogosan közlekedő személyt.
Figyeljünk egymásra és vigyázzunk magunkra a közlekedés során!

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img
spot_img

Friss híreink

Milliókkal húzta le idős áldozatát

A Ceglédi Járási Ügyészség vádat emelt egy nővel szemben,...

2024 végre az ingatlanpiac éve lesz?

    A gazdasági válság hatásai még mindig erősen érezhetőek egyes...

Mit kell tudni a falusi CSOK-ról?

    A különböző állami támogatások, kedvezményes hitelek népszerűsége az elmúlt...

Két világbajnoki aranyérem

WBL-WKL Nyílt Amatőr K-1/Muay-Thai/K-1 Light/Freeboxing/MMA Világbajnokság! 14 ország, 65 egyesület,...

Magyar Péter Cegléden

Május 18-án a piac előtt a Kossuth térre várta...