3.5 C
Cegléd
2024. április 21. vasárnap
spot_img

Bűnügyi Krónika

– a második eset Cegléd, Ugyerben történt, amikor is az egyik kis kocsmában történt italozást követően a kocsma előtt támadott rá két ismeretlen személy a sértettre, őt ütlegelték, megrugdosták, minek következtében 8 napon túl gyógyuló arc illetve orrcsonttöréses sérüléseket szenvedett.  
– a harmadik eset Albertirsához köthető, ahol a Landler Jenő utcában a hajnali órákban a vonathoz tartó női sértettet egy 30 év körüli ismeretlen férfi minden előzetes szóváltás nélkül arcon ütötte, majd a földre kerülő sértett táskáját kezdte el cibálni annak megszerzése érdekében. A sértett próbálta megőrizni a táskáját, ám annak füle elszakadt, így az elkövető a táskával és a benne lévő személyes tárgyakkal együtt a helyszínről elmenekült.

Közlekedési Hírek 
Közlekedés területén nem zártunk túl jó hetet, több baleset is történt, melyek főként Cegléd területéhez köthetők. Szerencsésnek mondható azonban, hogy ezen balesetek során könnyű sérülések keletkeztek. Szinte minden esetben a figyelmetlenség a kiváltó ok, tipikusan az elsőbbség meg nem adása, a közlekedési jelzőtáblák figyelmen kívül hagyása. Több esetben gépjárművek ütköztek, azonban Cegléden az egyik áruház parkolójában ütött el egy tolató gépjármű egy gyalogosan közlekedő személyt.
Figyeljünk egymásra és vigyázzunk magunkra a közlekedés során!

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Ápolókat díjaztak

A Magyar Ápolók Napja kapcsán február 17-én Budapesten a...

Autót rongált és rabolt

A Nagykőrösi Járási Ügyészség vádat emelt egy férfi ellen,...

Nemzetiségi választási konferencia

Sztojka Attila, roma kapcsolatokért felelős kormánybiztos volt a vendége...

“Ceglédé a legbizarrabb EU-pénzes sztori”

Az országos sajtó is felkapta a hírt, miszerint Ceglédé...

Lámpákat lopnak

Márciusban még örömmel jelentette be Klément György önkormányzati képviselő,...