25.3 C
Cegléd
2023. szeptember 22. péntek
spot_img

Húszezer körüli látogató Újszilváson

Idén először kétnaposra szervezett rendezvényen, május 18-19-én húszezren látogatták meg a Bolyhos Pálinkafőzde hetedik alkalommal megrendezett Újszilvási Ágyaspálinka Fesztiválját. Gazdag programkínálattal, Kiváló Magyar Élelmiszerek kiállításával és vásárával, híres magyar előadókkal, koncertekkel és fergeteges fesztiválhangulattal várták az érdeklődőket, középpontban a Bolyhos ágyaspálinkákkal és a Kiváló Magyar Élelmiszter díjat nyert vállalkozások termékeivel. Idén is az újszilvási vásártéren megrendezett fesztiválon főzőverseny, kézműves és kirakodóvásár is kísérte a kulturális programokat.
A sikert sikkerre halmozó családi vállalkozás rendezvényére a második napon, dr. Fazekas Sándor vidékfejlesztési miniszter is kilátogatott, aki elismerte nemzeti italunknak, az egyik legnagyobb ünnepe a fesztivál.
–  A belépőjegy nélküli fesztivált helyi támogatók és az Agrármarketing Centrum pályázata révén valósítottuk meg. A fogyasztás végső számait még nem látjuk, de a hűvös estékre tekintettel inkább a pálinka fogyott sör helyett. Nagy öröm számunkra, hogy a látogatók száma várakozásainknak megfelelően húszezer körül alakult. – nyilatkozta a rendezvény után lapunknak Bolyhos Zoltán, tulajdonos.
 

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Kávézás Ceglédért

Nagykövete lett Swimathon  adománygyűjtő kampánynak Kottes Anikó a FECSKE...

Ceglédi férfit keres a rendőrség

"Rendkívül szimpatikus arcú" ceglédi férfit keres lopás miatt a...

Mindennapi fényvédelmünk

  Tudtad, hogy a nap ultraviola, más néven UV-sugárzása igen...

Az épületek hőszigetelése elengedhetetlen

    A növekvő energiaárak és rezsiköltségek, illetve az otthonok komfortja...

Napi hírek egy helyen: ezt az oldalt elég követned a maximális tájékozottsághoz

    Bár már lecsengőben a klasszikus nyaralós szezon, de még...