2.3 C
Cegléd
2023. november 28. kedd
spot_img

Húszezer körüli látogató Újszilváson

Idén először kétnaposra szervezett rendezvényen, május 18-19-én húszezren látogatták meg a Bolyhos Pálinkafőzde hetedik alkalommal megrendezett Újszilvási Ágyaspálinka Fesztiválját. Gazdag programkínálattal, Kiváló Magyar Élelmiszerek kiállításával és vásárával, híres magyar előadókkal, koncertekkel és fergeteges fesztiválhangulattal várták az érdeklődőket, középpontban a Bolyhos ágyaspálinkákkal és a Kiváló Magyar Élelmiszter díjat nyert vállalkozások termékeivel. Idén is az újszilvási vásártéren megrendezett fesztiválon főzőverseny, kézműves és kirakodóvásár is kísérte a kulturális programokat.
A sikert sikkerre halmozó családi vállalkozás rendezvényére a második napon, dr. Fazekas Sándor vidékfejlesztési miniszter is kilátogatott, aki elismerte nemzeti italunknak, az egyik legnagyobb ünnepe a fesztivál.
–  A belépőjegy nélküli fesztivált helyi támogatók és az Agrármarketing Centrum pályázata révén valósítottuk meg. A fogyasztás végső számait még nem látjuk, de a hűvös estékre tekintettel inkább a pálinka fogyott sör helyett. Nagy öröm számunkra, hogy a látogatók száma várakozásainknak megfelelően húszezer körül alakult. – nyilatkozta a rendezvény után lapunknak Bolyhos Zoltán, tulajdonos.
 

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img
spot_img

Friss híreink

Rémálom az irodai nyomtatás? Nem kell, hogy az legyen!

    A nyomtatók sajnos gyakran lehetnek az irodában a stressz...

Újra Kult Up-oztunk

Cegléden újra a Patkós Irma művészeti iskola látta vendégül...

Év tanára díjak

Átadták november 24-én az "Év tanára" elismeréseket. Matematika, irodalom...

Nemzetközi siker

A Ceglédi VSE utánpótlás birkózói hétvégén Norvégiában nemzetközi kötöttfogású...

Rendőrségi razzia

A napokban közel 600 sebességtúllépést rögzítettek Pest vármegyében. A...