28.2 C
Cegléd
2024. június 25. kedd
spot_img

Húszezer körüli látogató Újszilváson

Idén először kétnaposra szervezett rendezvényen, május 18-19-én húszezren látogatták meg a Bolyhos Pálinkafőzde hetedik alkalommal megrendezett Újszilvási Ágyaspálinka Fesztiválját. Gazdag programkínálattal, Kiváló Magyar Élelmiszerek kiállításával és vásárával, híres magyar előadókkal, koncertekkel és fergeteges fesztiválhangulattal várták az érdeklődőket, középpontban a Bolyhos ágyaspálinkákkal és a Kiváló Magyar Élelmiszter díjat nyert vállalkozások termékeivel. Idén is az újszilvási vásártéren megrendezett fesztiválon főzőverseny, kézműves és kirakodóvásár is kísérte a kulturális programokat.
A sikert sikkerre halmozó családi vállalkozás rendezvényére a második napon, dr. Fazekas Sándor vidékfejlesztési miniszter is kilátogatott, aki elismerte nemzeti italunknak, az egyik legnagyobb ünnepe a fesztivál.
–  A belépőjegy nélküli fesztivált helyi támogatók és az Agrármarketing Centrum pályázata révén valósítottuk meg. A fogyasztás végső számait még nem látjuk, de a hűvös estékre tekintettel inkább a pálinka fogyott sör helyett. Nagy öröm számunkra, hogy a látogatók száma várakozásainknak megfelelően húszezer körül alakult. – nyilatkozta a rendezvény után lapunknak Bolyhos Zoltán, tulajdonos.
 

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

Friss híreink

Testépítés felsőfokon

Európa bajnok és Abszolút Európa bajnok lett május végén...

Nyáresti melódiák

Ezen a címen ad otthont egy különleges hangversenynek a...

Kullancsveszély

Nyári időszak lévén sokkal többet vagyunk a szabadban: kirándulások,...

Visszatért Peller Károly zaklatója: a feleségének adja ki magát

Peller Károlyt közel 10 éve üldözi zaklatója, K. Hajnalka....

Kick-boksz sikersorozat

Június 14-én Bogdán Vencel a 29. Budapesti kick-box világkupán...