0.7 C
Cegléd
2023. december 2. szombat
spot_img

Győzelem és bebiztosított 4. hely

Mindkét együttes, az Orosháza és a Cegléd számára is azonos cél lebegett a szeme előtt a szombaton rendezett NBII-es labdarúgó mérkőzésen, a negyedik hely megszerzése. Az első tíz percben 80%-os volt labdabirtoklásunk, a 16. percben mégis az Orosháza szerzett gólt, amit a játékvezető az asszisztens jelzésére érvénytelenített. Ezután csapatunk folytatta az előző három forduló jó játékát, ami ezúttal már eredményesnek bizonyult. Előbb Sándor kotorta a hálóba a jobbról érkező mesteri beadást, majd 5 perccel később a most is remeklő Kenderes cselezte magát lövőhelyzetbe és a 16-os sarkáról kilőtte a hosszú sarkot. Egy perccel később a vendégek egy szabadrúgás után szépítettek. A folytatásban már nem esett gól, hiába vezettünk biztató kontrákat, és voltak veszélyes távoli lövéseink (Medgyesi és Koncz szabadrúgását illetve Kenderes felső léc alá tartó távoli lövését is bravúrral védte a vendégek kapusa).

A találkozóval értékes három pontot szereztünk, hiszen a többi mérkőzés úgy alakult, hogy az utolsó forduló eredményétől függetlenül csapatunk negyedik helyezése már biztos. Riválisaink pontszámban ugyan még beérhetnek minket, de több győzelmünknek köszönhetően akkor is előttük végzünk majd. Az is eldőlt a forduló során, hogy az Eger nyeri a bajnokságot és jut fel az NB I-be, valamint a Vecsés mellett immár a REAC is biztos kieső.
A találkozóra a teljes ceglédi futball utánpótlás is meghívást kapott, hisz ezen a napon lett napra pontosan 100 éves a ceglédi labdarúgás. A 100 éves évfordulóra való tekintettel a belépő egységesen 100 Ft volt és ünnepélyes keretek közt emlékeztek meg az évfordulóról, melyet a csapatok korosztályonkénti felvonulása nyitott meg. A szervezők különleges ajándékokkal köszöntötték a legfiatalabb és a legidősebb játékosokat, röviden emlékeztek az elmúlt száz évre. Az eseményről később részletesen beszámolunk.
 
Forrás: cegledifoci.hu – Fotó: Takács Tamás
 
KÉPEK A MÉRKŐZÉSRŐL TAKÁCS TAMÁSTÓL ITT,

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img
spot_img

Friss híreink

Dobogós helyen a Szelektív Bemesek csapata

A Ceglédi Szakképzési Centrum Bem József Műszaki Technikum és...

Év főtere díj

A nagykőrösi Hősök tere lett a 𝗟egvirágosabb főtér. A...

Rémálom az irodai nyomtatás? Nem kell, hogy az legyen!

    A nyomtatók sajnos gyakran lehetnek az irodában a stressz...

Újra Kult Up-oztunk

Cegléden újra a Patkós Irma művészeti iskola látta vendégül...

Év tanára díjak

Átadták november 24-én az "Év tanára" elismeréseket. Matematika, irodalom...