11.1 C
Cegléd
2024. február 23. péntek
spot_img

BARÁTSÁG

A Kossuth napok után 2009-ben meghívtak magukhoz vendégségbe, ahol természetesen fociztunk is. 2010-ben újra találkoztunk a Kossuth napokon – ahol már IPA Baráti Kör néven szerepeltünk – és újra átéltük a sportbarátságon túlmutató barátság élményét. 2011-ben megszerveztük a Barátság Kupát, amelyen négy csapat mérte össze tudását. A vándorserleget egy ceglédi baráti csapat, a Revans együttese vehette át első alkalommal. Ősszel újra Erdélyben jártunk, újabb felejthetetlen élményekkel gazdagodva. De mivel egy barátságot ápolni kell és a vándorserleget is szerettük volna viszont látni, 2012. május 19.-én megrendeztük a II. Barátság Kupát.
Egy labdarúgó tornára viszont készülni, alapozni kell. Így tettünk mi is. Erdélyi barátainkat csütörtök este Molnár Sándor ceglédi borász borkóstolójával és a szintén ceglédi illetőségű bűvész, Kőhalmi Ferenc műsorával fogadtuk. Másnap erőnléti edzésként megjártuk a Rám szakadékot, majd este egy kis sütögetés és Tóth Gábor törteli zenész műsora feledtette velünk a nap fáradalmait. Szombaton eljött a spotnapja. Délelőtt a törteli sportpályán indult útjára a bőrgolyó, ahol a címvédő Revans, a vendég Gyergyószentmiklós, a házigazda Törtel és a rendező IPA Baráti Kör csapatai mérték össze tudásukat. Az IPA Baráti Kör csapata a jó felkészülésnek köszönhetően két győzelemmel és egy döntetlennel megszerezte az első helyet és a Vándorkupát.
Este még egy búcsú buli és BL döntő nézés zárta a napot. Vasárnap reggel viszont eljött a búcsú, ami mindig nehéz. De azzal váltunk el, hogy augusztusban látjuk egymást.

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

Friss híreink

Nem mindennapi jelenség Cegléden

Az INFOSTART oldala is beszámolt róla, magas pollentartalom okozta...

A képviselői munka kulcsa: bizalom és kommunikáció

Az önkormányzati választások felé közeledve jelen lapszámunkban Takátsné Györe...

A játékosok szerint nincsenek tartozások

A Sportal.hu szerint a Ceglédi Kézilabda Klub SE „károsultjai”...

Ki lesz 2023 legnépszerűbb ceglédi sportolója?

Idén is a cegledisport.hu facebook oldalán lehet szavazni, hogy...

Milyen egy jó biztonsági őr?

    Egy intézmény, szervezet vagy telephely biztonságának fenntartásában nem elegendő...