22.5 C
Cegléd
2024. június 16. vasárnap
spot_img

Újdonságok az Aquarell-ben

– A szállodának értelemszerűen az ideutazó vendégek a célközönsége, de eddig is helyszínként szolgált ceglédieket érintő programoknak, gondolok például a Duo Galéria kiállításaira, vagy a borvidékeket bemutató vacsorákra. Mint új vezető milyen szolgáltatásokat tervez beindítani, illetve megtartani?
– Természetesen a helyiek igényeit is szeretnénk kielégíteni szolgáltatásainkkal. Az Aquarell Hotel – lévén gyógyszálloda – komplex szolgáltatásában tudjuk a legjobbat nyújtani, a legjobb áron. A régi idők hangulatát idézi a hagyományos családdal elköltött vasárnapi ebéd. Ennek lehetőségét kínáljuk a ceglédieknek 3900 Ft/fő áron, ahol büféebéddel várjuk a család apraját és nagyját, a ráérős ebéd után pedig wellness részlegünk szolgáltatásait ingyen vehetik igénybe. Kiváló konyhával, étteremmel helyszínt biztosítunk helyi rendezvényekre, születésnapokra, esküvőkre is.
– A szálloda honlapján olvasható, hogy a június 22-ei V. Bor- és Laskafesztiválon is részt vesznek.
– Igen, a rendezvényen a nagyszínpad mellett megjelenünk a nagy sátorban, illetve egy önálló helyen is, amelyen a szálloda arca Farkasházi Réka színésznő fog helyi óvodásokkal főzni és az értékesített finomságokból származó bevételt egy helyi óvodának ajánljuk fel, ezzel is erősítve elkötelezettségünket a társadalmi kapcsolatok javítása érdekében. 
– Miért éppen Farkasházi Réka lett a hotel arca, szerepe van ebben a színésznő ceglédi születésének?
– A ceglédi kötődés egyértelmű kritérium volt, ezzel is szeretnénk hangsúlyozni a regionalitást. Emellett autentikus személyre volt szükség, aki az általunk nyújtott szolgáltatásokat hitelesen tudja képviselni, fokozottan igaz ez a gyerekek részére nyújtott szolgáltatásokra. A Hotel Aquarell**** ugyanis a gyermekes családokat nagyon sok új programlehetőséggel – gyermekprogramokkal, táborral – várja.
– Amellett, hogy a ceglédieket is várják, hogyan tud a szálló új vendégeket Ceglédre vonzani?
– Bár a magyarországi négycsillagos szállodák piaca meglehetősen telített, mi nagyon jó ár-érték aránnyal biztosítjuk a szolgáltatásokat vendégeinknek. Főleg nyárra a Gyógy- és Strandfürdővel kötött megállapodás miatt a családoknak olyan kedvező árú csomagokat dolgoztunk ki, amelyben a szállodai szolgáltatás a fürdő vagy csúszdapark belépőt is tartalmazza.
Piackutatásunk alapján egyébként vendégeink harmada a Ceglédtől Budapestig terjedő vonzáskörzetből látogatnak hozzánk. Az okok között elsőként szerepel a földrajzi közelség, a kiváló minőség és a rengeteg helyi szolgáltatás, programlehetőség – múzeumok, fesztiválok, gasztronómia, borturizmus -, amit igénybe tudnak venni. Folyamatosan bővítjük e lehetőségek körét – legutóbb a nyársapáti Go-kart park és a Kék tenger levendulaültetvény csatlakozott programunkhoz, hamarosan pedig a Cegléd Kártyával rendelkezőknek további kedvezményeket biztosítunk. Továbbra is nyitottak vagyunk a turisztikailag érintett helyi vállalkozásokkal való együttműködésre.

Nézzen szét a szálloda galériájában itt…

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

Friss híreink

274 milliót ad a kormány a kórház vizesblokkjaira

A kormány 274,5 millió forint támogatást ad a ceglédi...

Kamerával vadásztak

Többek között Cegléden tartotta akcióját a rendőrség – a...

Életmű díj

Nagy megtiszteltetés érte a ceglédi fotóséletet: a Magyar Fotóművészek...

Egy ceglédi vagon életútja

Az élet néha érdekes meglepetéseket produkál, olykor olyan helyeken...

Jakab István Csáky Andrásról

Sajtótájékoztatót tartott a Városházán Jakab István, a Ceglédi Roma...