9.1 C
Cegléd
2023. október 5. csütörtök
spot_img

V. Bor- és Laskafesztivál

2012-ban is a kísérőrendezvények színesítik fesztiválunkat. A Várkonyi Általános Iskola udvarán június 23-án, 9 órától rendezzük meg a XVI. Pest Megyei Utcai Streetball Bajnokságot. A szombati program sem fejeződhet be a Hubertus parki furfangos autók felvonulása nélkül.
A színpadi programban egyaránt szerepelnek helyi amatőr csoportok tánc- és énekprodukciói, de nem felejtkezünk el a ceglédi zenészekről sem. Pénteken Tom White és Barátai csapnak a húrok közé, őket követi a kisszínpadon a Farkas Testvérek Koktél Zenekara. Szombaton pedig a Monori Testvérek penderítenek táncra bennünket a Gríz zenekar közreműködésével. Őket Bekker Betty és Happy Five kíséri le a színpadról. A nagy színpadon fellép a Compact Disco, Geszti Péter és a Gringó Sztár, a Belmondo és aki igazi funky groove élményt szeretne az fáradjon el a 22 órakor kezdődő Back II Black koncertre.
Gondoltunk azokra is, akik a szőlőt semmilyen formájában sem szívlelik, az ő számukra felállítunk majd egy hatalmas sörsátrat, ahol bajor menyecskék nem, de kedves magyar honlegények és honleányok szolgálják majd fel a jó malátás italt a Hotel Aquarell**** Cegléd jóvoltából.
Legyen az bor- vagy laskakóstolás, egy kellemes sörözés a szaletli alatt, hűsítő fröccs a borászok utcájában, délutáni gyerekprogram vagy éjszakai utcabál, bármire is van igénye, itt megtalálja. Tehát irány ezen a két napon a ceglédi Laskafesztivál. Jöjjenek el, nem bánják meg!

László Ditta Cegléd rendezvényszervezője

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Egymilliót csaltak ki egy 80 éves nőtől

Egymilliót csaltak ki „óvadékra” a 80 éves nőtől azzal,...

Nemzetközi konferencia – ceglédi előadóval

Az alföld: Petőfi 200 konferenciát szerveztek a Vajdaságban szeptember...

Fűrészláncok, melyek kimagasló tulajdonságokkal rendelkeznek

    Ahhoz, hogy a különböző kerti munkákat gyorsan, hatékonyan és...

Halálfejes lepke Cegléden

Különleges rovar pihent meg Cegléden az Alszegi úton, az...

Hamarosan elkészül a futókör

Folyamatos fejlesztések zajlanak az Újváros szívében, a Vörösmarty téren,...