20.9 C
Cegléd
2024. június 20. csütörtök
spot_img

V. Bor- és Laskafesztivál

2012-ban is a kísérőrendezvények színesítik fesztiválunkat. A Várkonyi Általános Iskola udvarán június 23-án, 9 órától rendezzük meg a XVI. Pest Megyei Utcai Streetball Bajnokságot. A szombati program sem fejeződhet be a Hubertus parki furfangos autók felvonulása nélkül.
A színpadi programban egyaránt szerepelnek helyi amatőr csoportok tánc- és énekprodukciói, de nem felejtkezünk el a ceglédi zenészekről sem. Pénteken Tom White és Barátai csapnak a húrok közé, őket követi a kisszínpadon a Farkas Testvérek Koktél Zenekara. Szombaton pedig a Monori Testvérek penderítenek táncra bennünket a Gríz zenekar közreműködésével. Őket Bekker Betty és Happy Five kíséri le a színpadról. A nagy színpadon fellép a Compact Disco, Geszti Péter és a Gringó Sztár, a Belmondo és aki igazi funky groove élményt szeretne az fáradjon el a 22 órakor kezdődő Back II Black koncertre.
Gondoltunk azokra is, akik a szőlőt semmilyen formájában sem szívlelik, az ő számukra felállítunk majd egy hatalmas sörsátrat, ahol bajor menyecskék nem, de kedves magyar honlegények és honleányok szolgálják majd fel a jó malátás italt a Hotel Aquarell**** Cegléd jóvoltából.
Legyen az bor- vagy laskakóstolás, egy kellemes sörözés a szaletli alatt, hűsítő fröccs a borászok utcájában, délutáni gyerekprogram vagy éjszakai utcabál, bármire is van igénye, itt megtalálja. Tehát irány ezen a két napon a ceglédi Laskafesztivál. Jöjjenek el, nem bánják meg!

László Ditta Cegléd rendezvényszervezője

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

Friss híreink

Hogyan válasszunk áramláskapcsolót a szivattyúhoz?

    Az áramláskapcsolók meghatározó szerepet játszanak a szivattyúk hatékony működésében,...

A nyelvi nehézségek leküzdése társasjátékkal

    A társasjátékok önmagukban izgalmas élményt adnak a közös játékon...

Asztalkultúra – milyen tanácsokat érdemes megfogadni?

  Az asztalkultúra jelentőségét nem kell a vendéglátásban dolgozók részére...

Betörőt keresnek!

A Ceglédi nyomozók a lakosság segítségét kérik az azonosításához....

Etédi Zoltán az év tesitanára

A Magyar Diáksport Szövetség kezdeményezésére először került sor az...