25.3 C
Cegléd
2023. szeptember 22. péntek
spot_img

Játékok és készségfejlesztő eszközök – laskából

A Hotel Aquarell**** is képviseltette magát a Laska Fesztiválon, ahol a nagyszínpad közelében szolgálta ki VIP közönséget, a Fesztivál szombati napján pedig a Gubody Parkban elhelyezett VIP sátor melletti területen Farkasházi Réka és a Várkonyi István Általános Iskola és Óvoda gyerkőcei készítettek Laskát. A nap végére Farkasházi Réka, az óvó nénik és a Hotel Aquarell**** munkatársai Dóri, Joli, Zsanett, Dávid és Andris értékesítési technikáinak köszönhetően 50.000 forintot gyűjöttek össze a Várkonyi István Általános Iskola és Óvoda számára, amely összegből a szálloda az igényeknek megfelelő játékokat és készségfejlesztő eszközöket vásárol az iskola számára.

Téren Gyöngyi, az óvoda vezetője elmondta: „nagyon jól érezték magukat a gyerekek, valóban aktívan részt vettek az étel elkészítésében, de leginkább az értékesítésben. Úgy gondolom, legjobban az példázza a sikert, hogy a gyerekek köszönték meg, hogy ott lehettek és részesei lehettek az eseménynek. Köszönjük a szervezőknek a felajánlást és meggyőződésem, hogy a bevételből vásárolt játékok hozzájárulnak a gyerekek fejlesztéséhez, felzárkóztatásához.”
A ceglédi Hotel Aquarell**** igazgatója, Jarabek Bence a fesztiválon kiemelte: „Örömünkre szolgál, hogy a szálloda aktívan bekapcsolódhat a város életébe és lehetőségeinken belül segítséget nyújthatunk azoknak, akik hátrányos helyzetben vannak. Részesei kívánunk lenni a közösségnek és a ceglédi szálloda a jövőben elkötelezett lesz a társadalmi kapcsolatok építésében.”

Előző cikk
Következő cikk

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Kávézás Ceglédért

Nagykövete lett Swimathon  adománygyűjtő kampánynak Kottes Anikó a FECSKE...

Ceglédi férfit keres a rendőrség

"Rendkívül szimpatikus arcú" ceglédi férfit keres lopás miatt a...

Mindennapi fényvédelmünk

  Tudtad, hogy a nap ultraviola, más néven UV-sugárzása igen...

Az épületek hőszigetelése elengedhetetlen

    A növekvő energiaárak és rezsiköltségek, illetve az otthonok komfortja...

Napi hírek egy helyen: ezt az oldalt elég követned a maximális tájékozottsághoz

    Bár már lecsengőben a klasszikus nyaralós szezon, de még...