28.2 C
Cegléd
2024. június 25. kedd
spot_img

Játékok és készségfejlesztő eszközök – laskából

A Hotel Aquarell**** is képviseltette magát a Laska Fesztiválon, ahol a nagyszínpad közelében szolgálta ki VIP közönséget, a Fesztivál szombati napján pedig a Gubody Parkban elhelyezett VIP sátor melletti területen Farkasházi Réka és a Várkonyi István Általános Iskola és Óvoda gyerkőcei készítettek Laskát. A nap végére Farkasházi Réka, az óvó nénik és a Hotel Aquarell**** munkatársai Dóri, Joli, Zsanett, Dávid és Andris értékesítési technikáinak köszönhetően 50.000 forintot gyűjöttek össze a Várkonyi István Általános Iskola és Óvoda számára, amely összegből a szálloda az igényeknek megfelelő játékokat és készségfejlesztő eszközöket vásárol az iskola számára.

Téren Gyöngyi, az óvoda vezetője elmondta: „nagyon jól érezték magukat a gyerekek, valóban aktívan részt vettek az étel elkészítésében, de leginkább az értékesítésben. Úgy gondolom, legjobban az példázza a sikert, hogy a gyerekek köszönték meg, hogy ott lehettek és részesei lehettek az eseménynek. Köszönjük a szervezőknek a felajánlást és meggyőződésem, hogy a bevételből vásárolt játékok hozzájárulnak a gyerekek fejlesztéséhez, felzárkóztatásához.”
A ceglédi Hotel Aquarell**** igazgatója, Jarabek Bence a fesztiválon kiemelte: „Örömünkre szolgál, hogy a szálloda aktívan bekapcsolódhat a város életébe és lehetőségeinken belül segítséget nyújthatunk azoknak, akik hátrányos helyzetben vannak. Részesei kívánunk lenni a közösségnek és a ceglédi szálloda a jövőben elkötelezett lesz a társadalmi kapcsolatok építésében.”

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

Friss híreink

Testépítés felsőfokon

Európa bajnok és Abszolút Európa bajnok lett május végén...

Nyáresti melódiák

Ezen a címen ad otthont egy különleges hangversenynek a...

Kullancsveszély

Nyári időszak lévén sokkal többet vagyunk a szabadban: kirándulások,...

Visszatért Peller Károly zaklatója: a feleségének adja ki magát

Peller Károlyt közel 10 éve üldözi zaklatója, K. Hajnalka....

Kick-boksz sikersorozat

Június 14-én Bogdán Vencel a 29. Budapesti kick-box világkupán...