1.2 C
Cegléd
2023. november 30. csütörtök
spot_img

Új cég a ceglédi közétkeztetésben

– Cégünk minőségi és egészséges szolgáltatást nyújt. A megfelelő minőségbiztosítás mellett az étlapokat cégünk saját alkalmazásában lévő dietetikus munkatárs készíti. – adott a részletekről felvilágosítást Takács Zsolt, ügyvezető. – Fontos szempontnak tekintjük az egészséges és változatos kiszolgálást. Az étkeztetésben egyik legfőbb erényünk az, hogy friss alapanyagokból készítjük ételeinket, melyekhez a friss nyersanyagot többnyire helyi termelőktől szerezzük be. Igyekszünk a gyermekek szája íze szerint elkészíteni az ételeket, melyhez hozzátartozik az egészséges étkeztetés jegyében a gyümölcs, valamint a természetes alapanyagokból készült édesség is. A vállalat szakmailag jól képzett munkatársai hozzáértésének és elhivatottságának köszönhetően, valamint a fejlett szervezeti felépítésnek, a központi beszerzésnek és a méretgazdaságosságban rejlő előnyök kiaknázásával nyílik lehetőségünk mindezt nagyon kedvező áron kínálni, a ceglédi gyermekek számára.
A fentieknek köszönhetően nagy örömünkre szolgál, hogy az önkormányzati óvodák és általános iskolák mellett a Ceglédi Szent Kereszt Katolikus Általános Iskola és Óvoda is minket választott az étkeztetési feladatok ellátására 2012. szeptember 1-től.
A jövőben szívesen fogadjuk a gyermekek és szülők véleményét az étkeztetéssel kapcsolatban az info@tsgastro.hu email címen, valamint kérjük látogassanak el honlapunkra(www.tsgastro.hu), ahol megtalálhatóak étlapjaink, és további információk a cégünkről. Bízom benne, hogy szolgáltatásunk Cegléden is tovább szélesíti elégedett ügyfeleink körét.

Előző cikk
Következő cikk

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img
spot_img

Friss híreink

Dobogós helyen a Szelektív Bemesek csapata

A Ceglédi Szakképzési Centrum Bem József Műszaki Technikum és...

Év főtere díj

A nagykőrösi Hősök tere lett a 𝗟egvirágosabb főtér. A...

Rémálom az irodai nyomtatás? Nem kell, hogy az legyen!

    A nyomtatók sajnos gyakran lehetnek az irodában a stressz...

Újra Kult Up-oztunk

Cegléden újra a Patkós Irma művészeti iskola látta vendégül...

Év tanára díjak

Átadták november 24-én az "Év tanára" elismeréseket. Matematika, irodalom...