2.4 C
Cegléd
2024. április 21. vasárnap
spot_img

Új cég a ceglédi közétkeztetésben

– Cégünk minőségi és egészséges szolgáltatást nyújt. A megfelelő minőségbiztosítás mellett az étlapokat cégünk saját alkalmazásában lévő dietetikus munkatárs készíti. – adott a részletekről felvilágosítást Takács Zsolt, ügyvezető. – Fontos szempontnak tekintjük az egészséges és változatos kiszolgálást. Az étkeztetésben egyik legfőbb erényünk az, hogy friss alapanyagokból készítjük ételeinket, melyekhez a friss nyersanyagot többnyire helyi termelőktől szerezzük be. Igyekszünk a gyermekek szája íze szerint elkészíteni az ételeket, melyhez hozzátartozik az egészséges étkeztetés jegyében a gyümölcs, valamint a természetes alapanyagokból készült édesség is. A vállalat szakmailag jól képzett munkatársai hozzáértésének és elhivatottságának köszönhetően, valamint a fejlett szervezeti felépítésnek, a központi beszerzésnek és a méretgazdaságosságban rejlő előnyök kiaknázásával nyílik lehetőségünk mindezt nagyon kedvező áron kínálni, a ceglédi gyermekek számára.
A fentieknek köszönhetően nagy örömünkre szolgál, hogy az önkormányzati óvodák és általános iskolák mellett a Ceglédi Szent Kereszt Katolikus Általános Iskola és Óvoda is minket választott az étkeztetési feladatok ellátására 2012. szeptember 1-től.
A jövőben szívesen fogadjuk a gyermekek és szülők véleményét az étkeztetéssel kapcsolatban az info@tsgastro.hu email címen, valamint kérjük látogassanak el honlapunkra(www.tsgastro.hu), ahol megtalálhatóak étlapjaink, és további információk a cégünkről. Bízom benne, hogy szolgáltatásunk Cegléden is tovább szélesíti elégedett ügyfeleink körét.

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Ápolókat díjaztak

A Magyar Ápolók Napja kapcsán február 17-én Budapesten a...

Autót rongált és rabolt

A Nagykőrösi Járási Ügyészség vádat emelt egy férfi ellen,...

Nemzetiségi választási konferencia

Sztojka Attila, roma kapcsolatokért felelős kormánybiztos volt a vendége...

“Ceglédé a legbizarrabb EU-pénzes sztori”

Az országos sajtó is felkapta a hírt, miszerint Ceglédé...

Lámpákat lopnak

Márciusban még örömmel jelentette be Klément György önkormányzati képviselő,...