16.8 C
Cegléd
2024. június 16. vasárnap
spot_img

Meglepetés vendégek a táborban

Eljött a szünidő és a várva várt Szuperinfó ping-pong tábor ideje mely a cvse  által elnyert TÁMOP 3.2.11/10-1/KMR-2010 pályázat végett még egy hét lehetett. A játék alapjainak megismerésén túl;  játékos vetélkedők, strand, sportmúzeum látogatása és a tábor végén verseny majd díjkiosztás gazdagították a programot. Újdonságként projektoros vetítésen sikerült bemutatni a múlt és a jelen kíválló asztaliteniszezőit. A változatos program érdekében Kőhalmi Ferenc bűvész is elkápráztatta a fiatal közönséget.
A második hét végén jöttek az igazi meglepetés vendégek. Harczi Zsolt szövetségi kapitány meghívására Pattantyús Ádám és Czwikl Dániel a londoni olimpiára kijutott két válogatott játékos is ellátogatott hozzánk és bemutatót tartottak a gyerekeknek, sőt bevonták őket a játékba. A tábort  közös fotózás majd autogramm osztás zárta. Legvégül a szülők által készített babgulyás és palacsintázás koronázta meg a nagyszerű hangulatú két hetet.
Reméljük azok a gyermekek akik a tábor ideje alatt kedvet kaptak ehhez a gyönyörű sportághoz, ígéretükhöz híven szeptemberben is visszatérnek és látogatni kezdik edzéseinket!
Az asztalitenisz szakosztály játékosai edzőpartnerként segítettek a tábor ideje alatt ezért külön dicséret illeti őket. Ezúton köszönjük a Dél Pest Megyei Szuperinfó és az Aquarius Aqua Kft támogatását, valamint a szülők segítségét! Fotók a táborról itt…

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

Friss híreink

274 milliót ad a kormány a kórház vizesblokkjaira

A kormány 274,5 millió forint támogatást ad a ceglédi...

Kamerával vadásztak

Többek között Cegléden tartotta akcióját a rendőrség – a...

Életmű díj

Nagy megtiszteltetés érte a ceglédi fotóséletet: a Magyar Fotóművészek...

Egy ceglédi vagon életútja

Az élet néha érdekes meglepetéseket produkál, olykor olyan helyeken...

Jakab István Csáky Andrásról

Sajtótájékoztatót tartott a Városházán Jakab István, a Ceglédi Roma...