25.3 C
Cegléd
2023. szeptember 22. péntek
spot_img

Indonéz kikötők stílusában

– Helyi vállalkozás lévén felvetődik a kérdés a munkatársak felvételénél és az alap- és nyersanyagok beszerzésénél érvényesül-e a ceglédiek elsőbbsége?
– Ami a munkavállalókat illeti, a válaszunk mindenképpen igen. Mivel az étterem a város külterületén fekszik, így a bejárás a környékbelieknek a legkényelmesebb. Sikerült egy olyan munkatársi csapatot összeállítanunk, ahol a fáradságos munka ellenére az egész nap jó hangulatban telik. Az alapanyagok beszerzésénél elmondhatjuk, hogy a legfőbb tényező a minőség, az alapanyagok kiválasztásánál ez a legfontosabb szempont.
– A megnyitón is elhangzott a szezonalitás kérdése, a fürdő időjárástól függő telítettsége adja a vendégkör zömét. Milyen ötletek vannak a szezonon kívüli prosperitásra?
– Ez igaz, azonban az elegáns belső éttermi részben egész évben várjuk „a la carte” étkezésre vendégeinket. Emellett lehetőség van a legkülönfélébb rendezvények lebonyolítására, amelynek teljeskörű megszervezését is vállaljuk. Egyedi igényeknek megfelelő rendezvények megvalósítására is van lehetőség.
– Vannak-e a nem fürdővendég ceglédieket érintő akciók, lehetőségek, például  menü, vagy házhozszállítás?
– Természetesen, terveink szerint a menüztetést és a házhozszállítást a későbbiekben fogjuk bevezetni.

Fotók a megnyitóról itt…

Előző cikk
Következő cikk

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Kávézás Ceglédért

Nagykövete lett Swimathon  adománygyűjtő kampánynak Kottes Anikó a FECSKE...

Ceglédi férfit keres a rendőrség

"Rendkívül szimpatikus arcú" ceglédi férfit keres lopás miatt a...

Mindennapi fényvédelmünk

  Tudtad, hogy a nap ultraviola, más néven UV-sugárzása igen...

Az épületek hőszigetelése elengedhetetlen

    A növekvő energiaárak és rezsiköltségek, illetve az otthonok komfortja...

Napi hírek egy helyen: ezt az oldalt elég követned a maximális tájékozottsághoz

    Bár már lecsengőben a klasszikus nyaralós szezon, de még...