0.5 C
Cegléd
2023. december 7. csütörtök
spot_img

Ismét emelkedett a bűncselekmények száma

Az elmúlt héten 4 kiemelt bűncselekmény vonatkozásában került sor nyomozás elrendelésére:
– a rablási cselekmény Cegléden történt, amikor is a bejelentés szerint az esti órákban a  Malom utcai egyik Hotelba tartó sértettet fújta le ismeretlen elkövető ez idáig ismeretlen gázzal, amelytől a sértett elmondása szerint bódult állapotba került és ezt kihasználva az elkövető eltulajdonította iratait és készpénzét.
– a gépkocsi lopásról Kőröstetétlenről érkezett a bejelentés, amely szerint ismeretlen tettes egy szlovák rendszámú, Renault Megan típusú személygépkocsit tulajdonított el az azt használó cég alkalmazottjától
– a közveszélyokozás Dánszentmiklóson történt a hétvégén, amikor is egy családi ház udvarán flex használata közben a szikráktól lángra kapott az ott tárolt faanyag, mely átterjedt a garázs épületre, valamint a szomszédos lakóházra is. Több embert kellett kitelepíteni az oltás és a kárelhárítás idejére.
– a testi sértést a kórház jelentette be, mely szerint ellátásra jelentkezett egy egyébként ittas férfi náluk alkartöréses sérüléssel, mellyel kapcsolatosan elmondta, hogy azt az éjszakai órákban egy ismeretlen személy okozta neki a Cegléd, Szolnoki úton lévő evangélikus templom mögötti területen, ahol őt bántalmazta. A körülmények pontos tisztázása folyamatban van.

Közlekedési Hírek 
Az elmúlt héten a balesetek száma nem növekedett területünkön, ezek közül is személyi sérüléssel járó baleset csak egy esetben történt.
– egy esetben az alkoholos befolyásoltság vezetett baleset bekövetkezéséhez, egy férfi feltehetően ittassága miatt elveszítette uralmát a gépjármű fölött és egy családi ház kerítésének ütközött.
– Egy esetben az előzés szabályainak megsértése okozott anyagi káros baleset, egy esetben a megfordulás szabályainak megszegése, és esetben követési távolság nem megfelelő megtartása
– Súlyos sérüléses baleset történ a Széchenyi úton, ahol egy személygépkocsi ütközött egy motorkerékpárral, amely során a motorkerékpárt vezető személy súlyos, 8 napon túl gyógyuló sérülést szenvedett.
Cegléd, 2012. augusztus 14.

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img
spot_img

Friss híreink

Mutatjuk, milyen típusú művirágok vannak a boltokban!

    Az élő virágnak megvan a varázsa, ám nem mindenki...

Retró stílus a konyhában: ezekkel a készülékekkel dizájnos lehet az otthonunk

    A konyha szinte minden esetben a lakás egyik legfontosabb...

A cellaformázástól a diagramok beillesztéséig

    Te jól ismered a táblázatkezelőt? Használod a munkád során?...

A tökéletes éjjeli fény gyermekek számára

    Némely babaszoba-kiegészítők kiválasztása rendkívül egyszerű, azonban vannak olyanok, melyeket...

Innovációk az otthon védelmében

    A biztonság olyan érték, amelyre mindannyian nagy figyelmet fordítunk....