22.5 C
Cegléd
2024. június 16. vasárnap
spot_img

Dóri is hazaérkezett

Kisgyermek kora óta hány és hány órát töltött a szomszédos, közel nyolcvan éves ceglédi uszoda vízében, amíg idáig eljutott. Kislány létére fiúk és idősebb korosztályok csapataiban edződött törékeny alkattal évekig, míg felnőtt, az ellenfél játékosait megkeserítő nő lett, olimpiai válogatott. Milliók láthatták a tv jóvoltából hálószaggató góljait és hallhatták a kommentátor egekbe szökellő dicséretét – mit tud ez a kicsi lány!
A Városi Sportcsarnok előtt az alkalomhoz illően a  stilizált  olimpiai öt karika alatt Földi László Cegléd polgármestere mondott beszédet. Szólt a versenyzőhöz, szólt a szülőkhöz és a szép számban egybegyűlt sportbarátokhoz. Csak az tud ilyen szívmelengetően így megszólalni, aki évközben a sporteseményeken is ott van , hallatja hangját és ahogy tud hozzájárul a sikerhez, ő ilyen.
A virágcsokrok, a gratulációk elhalmozták Czigány Dórát. Ezúttal is jó érzés volt ceglédinek lenni. A himnusz közös eléneklése még egyszer megdobogtatta a jelenlévők szívét, majd befejezésül a Restart CVSE „hölgykoszorúja” tortával köszöntötte  a viszontlátott bajnokot.
Fotók az eseményről Kisfaludi Istvántól itt…

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

Friss híreink

274 milliót ad a kormány a kórház vizesblokkjaira

A kormány 274,5 millió forint támogatást ad a ceglédi...

Kamerával vadásztak

Többek között Cegléden tartotta akcióját a rendőrség – a...

Életmű díj

Nagy megtiszteltetés érte a ceglédi fotóséletet: a Magyar Fotóművészek...

Egy ceglédi vagon életútja

Az élet néha érdekes meglepetéseket produkál, olykor olyan helyeken...

Jakab István Csáky Andrásról

Sajtótájékoztatót tartott a Városházán Jakab István, a Ceglédi Roma...