20.3 C
Cegléd
2024. július 20. szombat
spot_img

Új igazgató – új évnyitó időpont

Szerkesztőségünk figyelmét több kisgyermekes olvasó hívta fel arra, idén szokatlan időpontban tartják a Táncsics iskola évnyitóját. A tanév első napján, hétfőn 8 órakor tartott évnyitónak a munkahelyre siető, dolgozó szülők nem örültek. Az iskolában a 2012-13-as tanévet Rimóczi Gábor személyében új igazgató indítja el, aki – mint előző számunkban megjelent interjúnkban ígérte – új vezetői koncepciót, új ötleteket, új ritmust hoz az iskola életébe.
– Egyik ilyen újdonság a tanévnyitó ünnepség, aminek az időpontját a megszokottól eltérően, de egyáltalán nem egyedülálló módon – a tanévkezdés előtti hétvége valamelyik délutánja helyett – az első tanítási nap, szeptember 3-a reggelén tartja az iskola. Az eddigi visszajelzések pozitívak, hiszen sok család örömmel használja ki a nyár utolsó kínálkozó hétvégéjét, mielőtt megkezdődik az iskola. 
A tanévkezdés mindig az iskolába lépő első osztályosoknak a legnagyobb esemény. Az ő könnyebb beilleszkedésüket tartjuk elsősorban szem előtt, amikor a megszokott ünnepélyességet az első “dolgozós” nap közvetlenségével ötvözzük. A hagyományos köszöntő ceremónián túl még sok meglepetést tartogatunk a számukra aznap délelőtt. – nyilatkozta lapunknak Rimóczi Gábor.

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

Friss híreink

„Lerúgták a biciklijéről a fogyatékos srácot”

Megtámadtak egy fogyatékos fiatalt Cegléden a Nagykőrösi úton –...

Másodrendű állampolgárok Cegléden

Miért vagyunk másodrendű állampolgárok Cegléden? Avagy csak a pénzünk...

Legjobb Otthon Ingatlaniroda

Új ingatlaniroda nyílik Cegléden a Kossuth Ferenc utca elején....

Páros portré a megbántottságról

A hetvenes években Cegléd főterén Bakányi Gyula festőművész gyakran...

55 éve zárta be kapuit a Vízjárási iskola

A szoljon.hu oldalon jelent meg írás a Törtel külterületén...