25.3 C
Cegléd
2023. szeptember 22. péntek
spot_img

Új igazgató – új évnyitó időpont

Szerkesztőségünk figyelmét több kisgyermekes olvasó hívta fel arra, idén szokatlan időpontban tartják a Táncsics iskola évnyitóját. A tanév első napján, hétfőn 8 órakor tartott évnyitónak a munkahelyre siető, dolgozó szülők nem örültek. Az iskolában a 2012-13-as tanévet Rimóczi Gábor személyében új igazgató indítja el, aki – mint előző számunkban megjelent interjúnkban ígérte – új vezetői koncepciót, új ötleteket, új ritmust hoz az iskola életébe.
– Egyik ilyen újdonság a tanévnyitó ünnepség, aminek az időpontját a megszokottól eltérően, de egyáltalán nem egyedülálló módon – a tanévkezdés előtti hétvége valamelyik délutánja helyett – az első tanítási nap, szeptember 3-a reggelén tartja az iskola. Az eddigi visszajelzések pozitívak, hiszen sok család örömmel használja ki a nyár utolsó kínálkozó hétvégéjét, mielőtt megkezdődik az iskola. 
A tanévkezdés mindig az iskolába lépő első osztályosoknak a legnagyobb esemény. Az ő könnyebb beilleszkedésüket tartjuk elsősorban szem előtt, amikor a megszokott ünnepélyességet az első “dolgozós” nap közvetlenségével ötvözzük. A hagyományos köszöntő ceremónián túl még sok meglepetést tartogatunk a számukra aznap délelőtt. – nyilatkozta lapunknak Rimóczi Gábor.

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Kávézás Ceglédért

Nagykövete lett Swimathon  adománygyűjtő kampánynak Kottes Anikó a FECSKE...

Ceglédi férfit keres a rendőrség

"Rendkívül szimpatikus arcú" ceglédi férfit keres lopás miatt a...

Mindennapi fényvédelmünk

  Tudtad, hogy a nap ultraviola, más néven UV-sugárzása igen...

Az épületek hőszigetelése elengedhetetlen

    A növekvő energiaárak és rezsiköltségek, illetve az otthonok komfortja...

Napi hírek egy helyen: ezt az oldalt elég követned a maximális tájékozottsághoz

    Bár már lecsengőben a klasszikus nyaralós szezon, de még...