12.7 C
Cegléd
2024. június 14. péntek
spot_img

Miki sportágat váltott

Szeptember 9-én vasárnap a NIKE Budapest Félmaratonon több más olimpikon mellett állt rajthoz a londoni olimpián ezüstérmet szerző cselgáncsozónk. – Kokonak (Kovács István ökölvívó) köszönhetem a hétvégi programomat. Londonban addig addig magyarázta, hogy milyen jó is ez a félmaratoni, hogy egyszer csak azon kaptam magam, én is készülök és leköti a gondolataimat a feladat, szeretnék két órán belül célba futni – vázolta a verseny előtt a ceglédi sportoló a motivációs hátteret a hir24.hu-nak.
Miki a lapnak a verseny előtt azt is elárulta, “mindig is hiperaktív volt, a kikapcsolódást neki a sportolás jelenti.” – Nagyon sok sportba belekóstoltam már, csak a kíváncsiság kedvéért … Szeretném átélni a “győzelem” ízét a vasárnapi futáson, a saját magam legyőzésének örömét. Olyan “szűzföldet” török majd fel, melyen még sohasem jártam.
Az olimpikon lapunknak elárulta további terveit is. Miután a félmaratont nagyon jó idővel, 1 óra 32 perc alatt sikerült lefutnia, október 7-én Budapeten több olimpikon társával Kovács Tamással, Szabó Attilával, Igaz Bálintal a 42 km-t is kipróbálja.

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

Friss híreink

274 milliót ad a kormány a kórház vizesblokkjaira

A kormány 274,5 millió forint támogatást ad a ceglédi...

Kamerával vadásztak

Többek között Cegléden tartotta akcióját a rendőrség – a...

Életmű díj

Nagy megtiszteltetés érte a ceglédi fotóséletet: a Magyar Fotóművészek...

Egy ceglédi vagon életútja

Az élet néha érdekes meglepetéseket produkál, olykor olyan helyeken...

Jakab István Csáky Andrásról

Sajtótájékoztatót tartott a Városházán Jakab István, a Ceglédi Roma...