28.2 C
Cegléd
2024. június 25. kedd
spot_img

Játsszunk most együtt…!

– Nándi, öröm ezt hallani, de mi késztetett arra, hogy elvállald ezt a feladatot?
– Elsősorban az, hogy ceglédi vagyok és ebben a városban nőttem fel. Emlékszem az iskolás éveimre, amikor kamaszkoromban diákszínjátszóként álmodtam szép jövőt magamnak, akkor bizony milyen  jó lett volna, ha olyan emberek terelgetik kezdeti lépéseimet, akik otthonos biztonsággal mozognak ebben a világban. Most, közel 15 év szakmai tapasztalattal a hátam mögött úgy érzem, – ha mindent nem is, hisz a mi szakmánkra különösképpen érvényes az „élethosszig tartó tanulás”  – de sokat elsajátítottam már a színpad rejtelmeiből, ismerem a varázsát, a buktatóit, és  talán – egy kis közös játékkal – tudok én is adni valamit azoknak a mai kis- és nagykamaszoknak, akik ez iránt érdeklődnek.
– Úgy tudom, idén nem csak kamaszoknak hirdette meg a Művelődési Központ a foglalkozásokat. 
– Nem. Várják az ovisokat is, akiket ehhez a korosztályhoz értő szakavatott drámapedagógus vezet be ebbe a világba, és várják  – ezt már többes szám első személyben mondhatom – tehát várjuk azokat az elszánt felnőtteket is, akikben még maradt valami ilyen irányú ambíció, és szabadidejükben szívesen állnának újra, vagy  akár először színpadra.
– Mit tudsz ígérni a jelentkezőknek?  Fényes színészi karriert?
– Azt semmiképp nem. – neveti el magát. –  De nagyon bízom benne, hogy élményekben gazdag, közös játék, jóleső kikapcsolódás részesei lesznek, akik belekóstolhatnak a színpad világába… Aztán… ki tudja, mit hoz a jövő …
Hát, kedves gyerekek és felnőttek! Mit is mondhatnék?
A pálya nyitott: „Játsszunk most együtt, amíg csak lehet…” – ahogy Bródy János ismert slágere mondja. A foglalkozásokat hétfőnként tartják a Művelődési Központban, jelentkezni és további információt kérni Sági Juditnál lehet a 06-30-337-4226-os telefonszámon.

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

Friss híreink

Testépítés felsőfokon

Európa bajnok és Abszolút Európa bajnok lett május végén...

Nyáresti melódiák

Ezen a címen ad otthont egy különleges hangversenynek a...

Kullancsveszély

Nyári időszak lévén sokkal többet vagyunk a szabadban: kirándulások,...

Visszatért Peller Károly zaklatója: a feleségének adja ki magát

Peller Károlyt közel 10 éve üldözi zaklatója, K. Hajnalka....

Kick-boksz sikersorozat

Június 14-én Bogdán Vencel a 29. Budapesti kick-box világkupán...