12.7 C
Cegléd
2024. június 14. péntek
spot_img

Jövőre Cegléd is ott lesz

A versenyeken nemcsak az ország egyes településeinek képviselői, de hazai hírességek is megmérettették magukat. Az idei Jótékonysági Sztárfutam győztese a Remény nevű lován versenyző Ungvári Miklós lett, akit a kiváló lovas és díjugrató öccse, – az előfutamban sajnos kiesett – András vett rá, hogy induljon a vágtán. „Sok éve vagyok kuratóriumi tagja és önkéntese a Paci Doki Alapítványnak, ahol sérült gyerekeket lovagoltatnak terápiás céllal” – mutatta be Miki még a verseny előtt miért a Paci Doki Alapítványt támogatja a győzelmével járó százezer forinttal.
Amint Domina Imre, a Paci Doki Alapítvány elnöke lapunknak elmondta, számítottak rá, hogy Miki – “aki az alapítvány életének már 15 éve részese” – mint gyakorlott lovas esélyes lesz a jótékonysági futamon.
– A nyereményként felajánlott százezer forint egy mentőöv számunkra, mert az 1%-ból befolyó összeg a fenntartásunkat sem fedezi, minden fillérre szükségünk van. – nyilatkozta Domina Imre.
Jövőre viszont úgy tűnik Cegléd lovának és lovasának szoríthatunk majd a Nemzeti vágtán, mert – mint Kövesdi István megosztotta velünk – a tervek szerint Cegléden is rendeznek majd egy előfutamot, így 2013-ben legalább egy indulója biztosan lesz Cegléd városának.

Fotó: Takács Tamás  – Takács Tamás fotóriportja ITT…

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

Friss híreink

274 milliót ad a kormány a kórház vizesblokkjaira

A kormány 274,5 millió forint támogatást ad a ceglédi...

Kamerával vadásztak

Többek között Cegléden tartotta akcióját a rendőrség – a...

Életmű díj

Nagy megtiszteltetés érte a ceglédi fotóséletet: a Magyar Fotóművészek...

Egy ceglédi vagon életútja

Az élet néha érdekes meglepetéseket produkál, olykor olyan helyeken...

Jakab István Csáky Andrásról

Sajtótájékoztatót tartott a Városházán Jakab István, a Ceglédi Roma...