18.6 C
Cegléd
2024. június 14. péntek
spot_img

Új benzinkút nyílt

Magyar tulajdonú benzinkút nyílt Cegléden, amelyet a város polgármestere, Földi László és az olimpiai ezüstérmes cselgáncsozó, Ungvári Miklós avatott fel. A szalag átvágását követően egyre többen érkeztek a kútra, ahol szeptember 19-én zárásig literenként 10 forinttal olcsóbban tankolhatnak az töltőállomásra érkezők.
Földi László örömét fejezte ki, hogy Cegléd városa a Hunoil benzinkúthálózat első töltőállomásának adott otthont. „Már akkor is üdvözlünk egy ilyen vállalkozást a városban, ha csak egy munkahelyet is biztosít, de ezen a kúton mostantól nyolc ceglédi dolgozik majd” – mondta a polgármester.
A megnyitón Ungvári Miklós is tiszteletét tette, aki rendkívül sokat ingázik Cegléd és a főváros között. „Inkább motorozni szeretek, ez a budapesti forgalomban praktikusabb is, de a nagymotortól kezdve a személygépkocsin át a kamionig szinte mindenre van jogosítványom. Nyeregbe is szívesen pattanok, amikor csak szabadidőm engedi, már megyek is lovagolni. Egyetlen ló vagy éppen a 170 lóerő egyaránt szabadságérzetet nyújt nekem – árulta el a megnyitón az olimpiai ezüstérmes cselgáncsozó.

Fotók az eseményről itt…

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

Friss híreink

274 milliót ad a kormány a kórház vizesblokkjaira

A kormány 274,5 millió forint támogatást ad a ceglédi...

Kamerával vadásztak

Többek között Cegléden tartotta akcióját a rendőrség – a...

Életmű díj

Nagy megtiszteltetés érte a ceglédi fotóséletet: a Magyar Fotóművészek...

Egy ceglédi vagon életútja

Az élet néha érdekes meglepetéseket produkál, olykor olyan helyeken...

Jakab István Csáky Andrásról

Sajtótájékoztatót tartott a Városházán Jakab István, a Ceglédi Roma...