13.2 C
Cegléd
2024. február 22. csütörtök
spot_img

Kézilabda ünnep

– Amikor kijött a csapat a pályára melegíteni, te megálltál a játékos kijáró után, egy kis meghatottságot láttam rajtad. Mit éreztél, mire gondoltál?
– Mindig ez volt a vágyunk, az álmunk, hogy egyszer újra megtöltsük nézőkkel a lelátókat. Négy év munkája most megtérült, ezért kezdtük el ezt az egészet.
– Fantasztikus volt a közönség, csak pozitívumot lehet róluk mondani. Szeretetet árasztottak a csapat felé, felállva tapsolt 1000 ember a végén a vereség ellenére is.
– Nagyon nagy öröm ez számunkra, hogy hiába kaptunk ki 18 góllal, két perccel a vége előtt zengett-zúgott a „Szép volt fiúk!”. Nagyon meghatott ez minket az édesapámmal.
– Szeptember 22-én 18 órakor lesz a következő hazai bajnoki mérkőzés, amikor a Tatabányát fogadjátok.
– Nagyon bízom benne, hogy a Tatabányát már nagyobb erőbedobásra kényszerítjük és szorosabb eredménnyel zárjuk a mérkőzést. Sajnos a Tatabánya még nem a mi kategóriánk, a pontszerzés számunkra az 5-6. fordulótól esélyes, amikor utazunk Gyöngyösre, illetve fogadjuk a Kecskemét csapatát.
– Óriási igény mutatkozik rátok, a ceglédi közönség ki van éhezve az élvonalbeli mérkőzésekre. Üzensz-e valamit a szurkolóknak?
– Annyit mondanék, hogy semmiképpen se legyenek türelmetlenek, ha az alapszakasz végén még esetleg a kieső helyen állnánk, az nem azt jelenti, hogy ki is esünk, mert a rájátszásban dőlnek majd el a helyezések. Legyenek türelemmel és jöjjenek szurkolni a csapatnak! Köszönjük!

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

Friss híreink

Nem mindennapi jelenség Cegléden

Az INFOSTART oldala is beszámolt róla, magas pollentartalom okozta...

A képviselői munka kulcsa: bizalom és kommunikáció

Az önkormányzati választások felé közeledve jelen lapszámunkban Takátsné Györe...

A játékosok szerint nincsenek tartozások

A Sportal.hu szerint a Ceglédi Kézilabda Klub SE „károsultjai”...

Ki lesz 2023 legnépszerűbb ceglédi sportolója?

Idén is a cegledisport.hu facebook oldalán lehet szavazni, hogy...

Milyen egy jó biztonsági őr?

    Egy intézmény, szervezet vagy telephely biztonságának fenntartásában nem elegendő...