14.6 C
Cegléd
2023. október 3. kedd
spot_img

Kézilabda ünnep

– Amikor kijött a csapat a pályára melegíteni, te megálltál a játékos kijáró után, egy kis meghatottságot láttam rajtad. Mit éreztél, mire gondoltál?
– Mindig ez volt a vágyunk, az álmunk, hogy egyszer újra megtöltsük nézőkkel a lelátókat. Négy év munkája most megtérült, ezért kezdtük el ezt az egészet.
– Fantasztikus volt a közönség, csak pozitívumot lehet róluk mondani. Szeretetet árasztottak a csapat felé, felállva tapsolt 1000 ember a végén a vereség ellenére is.
– Nagyon nagy öröm ez számunkra, hogy hiába kaptunk ki 18 góllal, két perccel a vége előtt zengett-zúgott a „Szép volt fiúk!”. Nagyon meghatott ez minket az édesapámmal.
– Szeptember 22-én 18 órakor lesz a következő hazai bajnoki mérkőzés, amikor a Tatabányát fogadjátok.
– Nagyon bízom benne, hogy a Tatabányát már nagyobb erőbedobásra kényszerítjük és szorosabb eredménnyel zárjuk a mérkőzést. Sajnos a Tatabánya még nem a mi kategóriánk, a pontszerzés számunkra az 5-6. fordulótól esélyes, amikor utazunk Gyöngyösre, illetve fogadjuk a Kecskemét csapatát.
– Óriási igény mutatkozik rátok, a ceglédi közönség ki van éhezve az élvonalbeli mérkőzésekre. Üzensz-e valamit a szurkolóknak?
– Annyit mondanék, hogy semmiképpen se legyenek türelmetlenek, ha az alapszakasz végén még esetleg a kieső helyen állnánk, az nem azt jelenti, hogy ki is esünk, mert a rájátszásban dőlnek majd el a helyezések. Legyenek türelemmel és jöjjenek szurkolni a csapatnak! Köszönjük!

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Egymilliót csaltak ki egy 80 éves nőtől

Egymilliót csaltak ki „óvadékra” a 80 éves nőtől azzal,...

Nemzetközi konferencia – ceglédi előadóval

Az alföld: Petőfi 200 konferenciát szerveztek a Vajdaságban szeptember...

Fűrészláncok, melyek kimagasló tulajdonságokkal rendelkeznek

    Ahhoz, hogy a különböző kerti munkákat gyorsan, hatékonyan és...

Halálfejes lepke Cegléden

Különleges rovar pihent meg Cegléden az Alszegi úton, az...

Hamarosan elkészül a futókör

Folyamatos fejlesztések zajlanak az Újváros szívében, a Vörösmarty téren,...