24.9 C
Cegléd
2024. május 28. kedd
spot_img

Nézőcsúcs és fair play

A házigazdát nem érhette kritika mindezért. Tíz évvel ezelőtt, amikor utoljára volt a városnak élvonalbeli kézilabda csapata, nem egyszer megteltek a lelátók, mi több a lépcsők és a teraszok is. Egyébként is, a Veszprém  vendégjátéka mindig  közönségcsalogató gála volt Cegléden is.
Ami pedig a nézőtéren lévőket illeti, le a kalappal előttük, a pályán nem sikerült a hazai rajt, de a hagyományosan lelkes publikum ezúttal is jelesre vizsgázott – végig sportszerűen biztatták kedvenceiket, de kijutott a tapsból a vendégeknek is.
A későbbiekben minden szurkolójára szüksége van a ceglédi csapatnak, remélve, hogy jönnek még szebb napok a mieinknek és milyen jó lesz a mostani 1200 kézilabdabarát kitartó hányadának támogatása.
A nagy meccs tehát sportszerű keretek között a várható eredményt hozta (39-21 oda…), de befejezésnek a leghízelgőbb a vendégcsapat spanyol edzőjének Carlos Ortegának, mérkőzés utáni tett nyilatkozata első része: „A fantasztikus helyi szurkolótábor előtt koncentráltan kezdtünk, …stb „ 
Így vélekedett a ceglédi közönségről a Veszprémben, rendszeresen 4000-5000 néző előtt szereplő Veszprém mestere. Ez sokat mond a hazai csapatnak és szurkolóiknak egyaránt.
A fair play szelleme működik itt is, ott is és ez milyen jó.

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img
spot_img

Friss híreink

Zsonglőr siker

Május 25-én Túri Ádám EZÜST díjas artista lett a...

Birkózó sikerek

Múlt héten a görögországi Loutrakiban rendezték az U15-ös Európa-bajnokságot...

Milliókkal húzta le idős áldozatát

A Ceglédi Járási Ügyészség vádat emelt egy nővel szemben,...

2024 végre az ingatlanpiac éve lesz?

    A gazdasági válság hatásai még mindig erősen érezhetőek egyes...

Mit kell tudni a falusi CSOK-ról?

    A különböző állami támogatások, kedvezményes hitelek népszerűsége az elmúlt...