25.3 C
Cegléd
2023. szeptember 22. péntek
spot_img

Egy éves a Tisza Takarék

– Melyek a legnépszerűbb termékeik?
Takarékszövetkezetünk megalapítása óta valljuk, hogy elsődleges szempont a biztonságos és kiszámítható, kizárólag forint alapú hitelkihelyezés, amely nem csak jól felfogott üzleti érdekünk, de az ügyfeleink biztonságát is ez szolgálja. A lakossági és a vállalat finanszírozásban is a hosszú távú, kölcsönös megelégedettségen alapuló kapcsolat kiépítésére törekszünk. A hitelüzletági szolgáltatásunk mellett, a betételhelyezési, számlavezetési kondícióink is sok tekintetben egyedülállóak a piacon. Az idén többször akciózott, kiemelkedő kamatozású, tőkegarantált 3-6 havi, vagy akár hosszabb lekötésű betételhelyezések mellett nagyon népszerű a lakosság körében  a lekötés nélküli, bármikor hozzáférhető, a jegybanki alapkamatot (jelenleg 6,5 %) megközelítő napi kamatozású un. „Favorit” termékcsaládunk.
A hazai tulajdonú takarékszövetkezeti szektorban a Tisza Takarékszövetkezet nagyságát tekintve nem a legnagyobbak közé tartozik, de a több mint fél évszázados átgondolt, biztonságos, ügyfélcentrikus üzletpolitikájának köszönhetően fejlődésünk a mai napig töretlen.
Várunk minden Cegléd és környéki lakost, vállalkozást, személyesen ismerjen meg bennünket, szolgáltatásainkat, termékeinket.
(x)

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Kávézás Ceglédért

Nagykövete lett Swimathon  adománygyűjtő kampánynak Kottes Anikó a FECSKE...

Ceglédi férfit keres a rendőrség

"Rendkívül szimpatikus arcú" ceglédi férfit keres lopás miatt a...

Mindennapi fényvédelmünk

  Tudtad, hogy a nap ultraviola, más néven UV-sugárzása igen...

Az épületek hőszigetelése elengedhetetlen

    A növekvő energiaárak és rezsiköltségek, illetve az otthonok komfortja...

Napi hírek egy helyen: ezt az oldalt elég követned a maximális tájékozottsághoz

    Bár már lecsengőben a klasszikus nyaralós szezon, de még...