-4.1 C
Cegléd
2023. december 3. vasárnap
spot_img

Egy éves a Tisza Takarék

– Melyek a legnépszerűbb termékeik?
Takarékszövetkezetünk megalapítása óta valljuk, hogy elsődleges szempont a biztonságos és kiszámítható, kizárólag forint alapú hitelkihelyezés, amely nem csak jól felfogott üzleti érdekünk, de az ügyfeleink biztonságát is ez szolgálja. A lakossági és a vállalat finanszírozásban is a hosszú távú, kölcsönös megelégedettségen alapuló kapcsolat kiépítésére törekszünk. A hitelüzletági szolgáltatásunk mellett, a betételhelyezési, számlavezetési kondícióink is sok tekintetben egyedülállóak a piacon. Az idén többször akciózott, kiemelkedő kamatozású, tőkegarantált 3-6 havi, vagy akár hosszabb lekötésű betételhelyezések mellett nagyon népszerű a lakosság körében  a lekötés nélküli, bármikor hozzáférhető, a jegybanki alapkamatot (jelenleg 6,5 %) megközelítő napi kamatozású un. „Favorit” termékcsaládunk.
A hazai tulajdonú takarékszövetkezeti szektorban a Tisza Takarékszövetkezet nagyságát tekintve nem a legnagyobbak közé tartozik, de a több mint fél évszázados átgondolt, biztonságos, ügyfélcentrikus üzletpolitikájának köszönhetően fejlődésünk a mai napig töretlen.
Várunk minden Cegléd és környéki lakost, vállalkozást, személyesen ismerjen meg bennünket, szolgáltatásainkat, termékeinket.
(x)

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img
spot_img

Friss híreink

Dobogós helyen a Szelektív Bemesek csapata

A Ceglédi Szakképzési Centrum Bem József Műszaki Technikum és...

Év főtere díj

A nagykőrösi Hősök tere lett a 𝗟egvirágosabb főtér. A...

Rémálom az irodai nyomtatás? Nem kell, hogy az legyen!

    A nyomtatók sajnos gyakran lehetnek az irodában a stressz...

Újra Kult Up-oztunk

Cegléden újra a Patkós Irma művészeti iskola látta vendégül...

Év tanára díjak

Átadták november 24-én az "Év tanára" elismeréseket. Matematika, irodalom...