24.9 C
Cegléd
2024. május 28. kedd
spot_img

Egy éves a Tisza Takarék

– Melyek a legnépszerűbb termékeik?
Takarékszövetkezetünk megalapítása óta valljuk, hogy elsődleges szempont a biztonságos és kiszámítható, kizárólag forint alapú hitelkihelyezés, amely nem csak jól felfogott üzleti érdekünk, de az ügyfeleink biztonságát is ez szolgálja. A lakossági és a vállalat finanszírozásban is a hosszú távú, kölcsönös megelégedettségen alapuló kapcsolat kiépítésére törekszünk. A hitelüzletági szolgáltatásunk mellett, a betételhelyezési, számlavezetési kondícióink is sok tekintetben egyedülállóak a piacon. Az idén többször akciózott, kiemelkedő kamatozású, tőkegarantált 3-6 havi, vagy akár hosszabb lekötésű betételhelyezések mellett nagyon népszerű a lakosság körében  a lekötés nélküli, bármikor hozzáférhető, a jegybanki alapkamatot (jelenleg 6,5 %) megközelítő napi kamatozású un. „Favorit” termékcsaládunk.
A hazai tulajdonú takarékszövetkezeti szektorban a Tisza Takarékszövetkezet nagyságát tekintve nem a legnagyobbak közé tartozik, de a több mint fél évszázados átgondolt, biztonságos, ügyfélcentrikus üzletpolitikájának köszönhetően fejlődésünk a mai napig töretlen.
Várunk minden Cegléd és környéki lakost, vállalkozást, személyesen ismerjen meg bennünket, szolgáltatásainkat, termékeinket.
(x)

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img
spot_img

Friss híreink

Zsonglőr siker

Május 25-én Túri Ádám EZÜST díjas artista lett a...

Birkózó sikerek

Múlt héten a görögországi Loutrakiban rendezték az U15-ös Európa-bajnokságot...

Milliókkal húzta le idős áldozatát

A Ceglédi Járási Ügyészség vádat emelt egy nővel szemben,...

2024 végre az ingatlanpiac éve lesz?

    A gazdasági válság hatásai még mindig erősen érezhetőek egyes...

Mit kell tudni a falusi CSOK-ról?

    A különböző állami támogatások, kedvezményes hitelek népszerűsége az elmúlt...