22.6 C
Cegléd
2024. június 23. vasárnap
spot_img

Bicskával fenyegették – Bűnügyi Krónika

– rablási során, amely kísérleti szakban maradt Cegléden a 15 éves sértettet a reggeli órákban iskolába menetet, 4 ez idáig ismeretlen szintén fiatal személy feltartóztatta és a mobil telefonja átadására szólították fel. Hogy követelésüknek nyomatékot adjanak egy bicskával fenyegették meg a sértettet, aki mivel nem volt nála a telefonja azt átadni nem tudta az elkövetők részére. Az elkövetők ezt követően a sértettet megpofozták, majd a helyszínről értékek nélkül távoztak.
– a második szintén rablási esemény Abonyban történt, amikor is a vonatról leszállt a sértett a vasútállomáson azzal a céllal, hogy élelmet vegyen magának. Az állomás területén ekkor megszólította egy ezidáig ismeretlen férfi és felajánlotta a sértettnek, hogy elkalauzolja egy boltig. Az állomást pár száz méterrel elhagyva az ismeretlen férfi egy gázspay-vel lefújta a sértettet aki a gáz hatására összegörnyedt, majd ezt kihasználva az elkövető kivette oldaltáskájából 100.000 ft. készpénzét és azzal a helyszínről elszaladt.

Közlekedési Hírek 
Személygépkocsi közlekedett Cegléd lakott területén belül a Rákóczi úton a vasútállomás felől a Széchenyi út irányába, amikor is az iskola előtt megállt, hogy gyermeke kiszálljon és elindulása során nem biztosított elsőbbséget gyalogosan áthaladó fiatalkorúnak, akit a  fellökött és a baleset következtében a gyalogosnak nyolc napon belül gyógyuló könnyű személyi sérülést szenvedett.
Szintén Cegléd lakott területén belül közlekedő szgk. jelzőtábla ellenére nem biztosított elsőbbséget az előtte jobbról balra a kerékpárúton közlekedő 38 éves kerékpárosnak, akit a fellökött, melynek következtében az a kerékpárjával elesett. A baleset következtében a kerékpáros nyolc napon túl gyógyuló súlyos személyi sérülést szenvedett.
Ezen kívül a szgk.-val közlekedő személy Kőröstetétlen irányából Abony felé tartott amikor az előtte közlekedő mezőgazdasági vontató előzésébe kezdett és eddig ismeretlen okból a mezőgazdasági vontató bal oldali hátsó kerekének ütközött. Ebben az esetben is súlyos sérülések keletkeztek.
Kiemelendő, hogy az elmúlt héten nagyon sok anyagi káros baleset történt, kanyarodás megkezdésekor nézzünk tükörbe, néhány másodperc telik csak el, mégis megjelenhet autó vagy kerékpáros, illetve az elsőbbség meg nem adása valamint a sebesség nem megfelelő megválasztása a további kiváltó ok.

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

Friss híreink

Visszatért Peller Károly zaklatója: a feleségének adja ki magát

Peller Károlyt közel 10 éve üldözi zaklatója, K. Hajnalka....

Kick-boksz sikersorozat

Június 14-én Bogdán Vencel a 29. Budapesti kick-box világkupán...

Hogyan válasszunk áramláskapcsolót a szivattyúhoz?

    Az áramláskapcsolók meghatározó szerepet játszanak a szivattyúk hatékony működésében,...

A nyelvi nehézségek leküzdése társasjátékkal

    A társasjátékok önmagukban izgalmas élményt adnak a közös játékon...

Asztalkultúra – milyen tanácsokat érdemes megfogadni?

  Az asztalkultúra jelentőségét nem kell a vendéglátásban dolgozók részére...