3.9 C
Cegléd
2025. december 2. kedd
spot_img

Ceglédiek Cannes-ban

Cannes mára nem csak a filmművészet fellegvára, itt tevékenykedik a rendkívül fiatal, ám de annál kreatívabb, Jéróme De Oliviera, francia cukrász-világbajnok. „Intuitions by J” elnevezésű szalonja az édesség kedvelők és a szakemberek zarándokhelye. Az un. „nyitott műhelyt” vezető, megnyerő fiatalember szívesen konzultált szeptember elején néhány elkötelezett magyar kollégával, köztük Lajos Mary-val a ceglédi, Békebeli cukrászat szakmai vezetőjével. A „kis mester” (ahogy világszerte ismerik) arra biztatta a magyar kézműves cukrászokat, hogy használjanak szezonális minőségi, regionális alapanyagokat, kímélő konyhatechnikákkal ötvözve és így mindenki egyedi, csak rá jellemző ízvilágot képviselhet üzletében mesterfokon.

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

Friss híreink

Banai Péter Benő az MNB alelnöke

Az Országgyűlés Gazdasági Bizottsága is támogatta a jelölését, így...

KIS ODAFIGYELÉSSEL NAGY KÁROK ELŐZHETŐK MEG!

Ez igaz a házi-vízellátó rendszerekkel és vízmérőkkel kapcsolatban is. Felhívjuk...

Jószomszédság nélkül nincs erős térség

A térség települései ma már szorosan összefonódó közösséget alkotnak....

Jótékonysági rendezvény a Gerjéért

Jótékonysági rendezvényt szervez a Cegléd és Térsége Közösségi Alapítvány...

Magyarok kedvenc kaszinójátékai: a nyerőgépektől az élő osztókig

Amikor a magyar játékosok kikapcsolódásra vágynak, a legtöbben az...