-1.1 C
Cegléd
2025. január 21. kedd
spot_img

Ceglédiek Cannes-ban

Cannes mára nem csak a filmművészet fellegvára, itt tevékenykedik a rendkívül fiatal, ám de annál kreatívabb, Jéróme De Oliviera, francia cukrász-világbajnok. „Intuitions by J” elnevezésű szalonja az édesség kedvelők és a szakemberek zarándokhelye. Az un. „nyitott műhelyt” vezető, megnyerő fiatalember szívesen konzultált szeptember elején néhány elkötelezett magyar kollégával, köztük Lajos Mary-val a ceglédi, Békebeli cukrászat szakmai vezetőjével. A „kis mester” (ahogy világszerte ismerik) arra biztatta a magyar kézműves cukrászokat, hogy használjanak szezonális minőségi, regionális alapanyagokat, kímélő konyhatechnikákkal ötvözve és így mindenki egyedi, csak rá jellemző ízvilágot képviselhet üzletében mesterfokon.

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

Friss híreink

Új PVC gyártási technológia a BAU-TRANS 2000 Kft-nél

SAJTÓKÖZLEMÉNY PVC ÉS ALUMINIUM NYÍLÁSZÁRÓ KAPACITÁS KIÉPÍTÉSE A BAU-TRANS 2000...

Finom élmények – Mit érdemes tudni a diszkrét intim kiegészítőkről?

    Az intimitás sokszor csak egyszerű dolgokon múlik, azonban az...

A rendőr, aki dallal hódít

A fenti címmel tett közzé írást a rendőrség honlapján...

Vízügyi helyzet a Gerjén

Területellenőrzést tartottak a Gerje-Perje síkon a vízügyi szakemberek, akik...

Évértékelő az Eatrend-nél

Ünnepi rendezvényt szervezett Albertirsán az Eatrend Magyarország közétkeztetési cég...