31.9 C
Cegléd
2024. július 18. csütörtök
spot_img

Ingyenes szem és fényszóró vizsgálat

Cegléden az Opel Gyulai végzi az autók vizsgálatát. Csomor László a részletekbe is beavatott: van egy check-listájuk, ami egy irányított átvizsgálás. A vizsgálat középpontjába az autó világítótestei kerülnek, de a belső visszajelző egységeket is megnézik.
Ha az ellenőrzés minden pontját kipipálták, az azt jelenti, hogy a jármű a téli forgalomban is helyt fog állni. A vizsgálaton átesett autó egy matricát, a jármű vezetője pedig egy igazolólapot kap. A szerviz és az optikus is lepecsételi az igazolást.
A kampányhoz kapcsolódott szervizek és optikák listáját a www.látnieslatszani.hu oldalon lehet megtekinteni. A kiválasztott szerviznél, illetve optikánál bejelentkezés után lehet a szolgáltatásokat igénybe venni – mondta el Nádházi Kádár Brigitta, a Pest megyei Rendőr Főkapitányság hadnagya.
A Látni és Látszani egy országos akció. Pest megyében az elsők között egy ceglédi autószalon, az Opel Gyulai, és az Optic World kapcsolódott be. Persze az autósnak ezek után is rendszeresen ellenőrizni kell például azt, hogy nem égett-e ki valamelyik izzó. Az akció november közepéig tart, utána kezdődik a fokozott ellenőrzés, amely során nem csak a forgalomban résztvevő autókat, de például a főutak mentén parkoló autók kivilágítását is ellenőrzik.

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

Friss híreink

„Lerúgták a biciklijéről a fogyatékos srácot”

Megtámadtak egy fogyatékos fiatalt Cegléden a Nagykőrösi úton –...

Másodrendű állampolgárok Cegléden

Miért vagyunk másodrendű állampolgárok Cegléden? Avagy csak a pénzünk...

Legjobb Otthon Ingatlaniroda

Új ingatlaniroda nyílik Cegléden a Kossuth Ferenc utca elején....

Páros portré a megbántottságról

A hetvenes években Cegléd főterén Bakányi Gyula festőművész gyakran...

55 éve zárta be kapuit a Vízjárási iskola

A szoljon.hu oldalon jelent meg írás a Törtel külterületén...