11.1 C
Cegléd
2024. február 23. péntek
spot_img

Ingyenes szem és fényszóró vizsgálat

Cegléden az Opel Gyulai végzi az autók vizsgálatát. Csomor László a részletekbe is beavatott: van egy check-listájuk, ami egy irányított átvizsgálás. A vizsgálat középpontjába az autó világítótestei kerülnek, de a belső visszajelző egységeket is megnézik.
Ha az ellenőrzés minden pontját kipipálták, az azt jelenti, hogy a jármű a téli forgalomban is helyt fog állni. A vizsgálaton átesett autó egy matricát, a jármű vezetője pedig egy igazolólapot kap. A szerviz és az optikus is lepecsételi az igazolást.
A kampányhoz kapcsolódott szervizek és optikák listáját a www.látnieslatszani.hu oldalon lehet megtekinteni. A kiválasztott szerviznél, illetve optikánál bejelentkezés után lehet a szolgáltatásokat igénybe venni – mondta el Nádházi Kádár Brigitta, a Pest megyei Rendőr Főkapitányság hadnagya.
A Látni és Látszani egy országos akció. Pest megyében az elsők között egy ceglédi autószalon, az Opel Gyulai, és az Optic World kapcsolódott be. Persze az autósnak ezek után is rendszeresen ellenőrizni kell például azt, hogy nem égett-e ki valamelyik izzó. Az akció november közepéig tart, utána kezdődik a fokozott ellenőrzés, amely során nem csak a forgalomban résztvevő autókat, de például a főutak mentén parkoló autók kivilágítását is ellenőrzik.

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

Friss híreink

Nem mindennapi jelenség Cegléden

Az INFOSTART oldala is beszámolt róla, magas pollentartalom okozta...

A képviselői munka kulcsa: bizalom és kommunikáció

Az önkormányzati választások felé közeledve jelen lapszámunkban Takátsné Györe...

A játékosok szerint nincsenek tartozások

A Sportal.hu szerint a Ceglédi Kézilabda Klub SE „károsultjai”...

Ki lesz 2023 legnépszerűbb ceglédi sportolója?

Idén is a cegledisport.hu facebook oldalán lehet szavazni, hogy...

Milyen egy jó biztonsági őr?

    Egy intézmény, szervezet vagy telephely biztonságának fenntartásában nem elegendő...