13.9 C
Cegléd
2023. október 3. kedd
spot_img

Újabb lépés a GigaSztárság felé

A zsűri pedig fáradhatatlanul értékelt. Kedvesen, de határozottan, kímélet nélkül kimondták azt a bizonyos „építő kritikát”, ami – csak remélni tudjuk – helyes irányba tereli az önjelölt giga-sztárokat is. 
6 óra után nem sokkal feltárult a zsűri ajtaja, színpadra álltak a bölcs ítélkezők, és kiderült az eredmény. A magas részvételi létszám és a minőségi produkciók láttán a zsűri 10-ről 12-re emelte a döntő résztvevőinek számát. Zengett a terem a hatalmas tapstól, amikor elhangzottak a továbbjutók nevei:  Merics Nikolett (Budapest), László Attila (Komárom), Hernádi Péter (Cegléd), Oláh Edit (Budapest), Botka Dóra (Pécs), Rózsás Viktória (Paks), Berki Lilla (Pusztaföldvár), Tóth Kata Veronika (Budapest), Tóth Dorina (Cegléd), Gábor Márkó (Szeged), László Kata (Komárom), Ámer Lemja (Nemesnádudvar) mérhetik össze tudásukat a következő fordulóban. A feladat igazi „döntőbe illő”, egy szóló dal és egy duett megszólaltatása lesz.
Idén is kiosztották az immár hagyománnyá vált Ifjú Reménység díjat, amit a 8 éves szegedi Veres Roland nyert el, de ez alkalommal két második helyezést is kiosztottak. Megosztva nyerte: Budai Izabella (Budapest) és Vass Ildikó (Szeged). A Senior-díj boldog tulajdonosa egy szintén budapestről érkezett hölgy lett: Szabó Réka.
Mindnyájukat látni fogjuk – még megannyi meglepetéssel együtt az V. Ceglédi GigaSztár döntőjének színpadán december 14-én 3 órakor.
A díjakról is érdeklődtem – mikor meghallottam, milyen távolságokról érkeztek ide versenyzők – de a szervezők csak rejtélyesen mosolyogtak, a versenyzők pedig elintézték egy kézlegyintéssel: „Nem mindegy? Jó buli volt, izgalmas verseny, jól éreztük magunkat. És ez a lényeg.” Annyit azért sikerült megtudnom, hogy a legjobbakat december 21-én este a színházteremben Pintér Tibor és Gesztesi Károly koncertjén láthatjuk viszont, de kiosztásra várakoznak a budapesti SztárWorld Énekiskola és Sztárképző meglepetései, fellépési lehetőségek és sok-sok tárgyi ajándék is.
Azt hiszem, nyugodt lelkiismerettel ajánlhatom a közönségnek: nézzék meg ezeket a gyerekeket, ennyi ifjú tehetséget, örömtől ragyogó arcot ritkán lát együtt az ember. Ráadásul igazi kikapcsolódást és remek szórakozást is ígér a döntő.

Több fotó itt…

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Egymilliót csaltak ki egy 80 éves nőtől

Egymilliót csaltak ki „óvadékra” a 80 éves nőtől azzal,...

Nemzetközi konferencia – ceglédi előadóval

Az alföld: Petőfi 200 konferenciát szerveztek a Vajdaságban szeptember...

Fűrészláncok, melyek kimagasló tulajdonságokkal rendelkeznek

    Ahhoz, hogy a különböző kerti munkákat gyorsan, hatékonyan és...

Halálfejes lepke Cegléden

Különleges rovar pihent meg Cegléden az Alszegi úton, az...

Hamarosan elkészül a futókör

Folyamatos fejlesztések zajlanak az Újváros szívében, a Vörösmarty téren,...