12.1 C
Cegléd
2024. május 19. vasárnap
spot_img

Megtakarítani soha sem késő

Amennyiben képesek vagyunk havonta akár csak pár ezer forintot félretenni, akkor érdemes olyan formát választanunk, amely a rugalmas hozzáférés mellett jutalom kamattal díjazza a rendszeres megtakarítást. Ha nyitottak vagyunk a pénz lekötésére, akkor a legkiszámíthatóbb befektetéseknek a bankbetétek számítanak. A fix kamatozású bankbetéteknél a kamat a futamidő végéig változatlan.
Számos pénzintézet kínálatában megtalálhatók az úgynevezett kombinált megtakarítási lehetőségek is, amelyek – ahogy nevük is jelzi – többféle megtakarítási lehetőséget egyesítenek. Az ilyen termékek általában egy rövid futamidejű lekötött betétből, valamint egy hosszabb távú megtakarítási lehetőségből állnak. Ezeknek a termékeknek az előnye az, hogy egyszerre többféle takarékoskodási lehetőséget ötvöznek, ráadásul oly módon, hogy a rövid távú betéti részük még az akciós betétekhez képest is magasabb kamatot kínál.
Fontos ugyanakkor megismerni a termék minden feltételét, s nem csak a néhány hónapra szóló magas kamat alapján dönteni – figyelmeztet minket Csíkos Erika.
Az év vége közeledtével érdemes odafigyelni az adóoptimalizálást támogató megtakarítási formákra is, mert előre tervezéssel és egy kis odafigyeléssel jelentős összegekkel növelhetjük megtakarításainkat.
A megtakarítás elkezdése sohasem késő. Tekintse meg az OTP Bank Téli Megtakarítási Programjának ajánlatait.

Cegléd, Szabadság tér 6.  szám alatti fiókunk nyitva tartása:
Hétfő: 07:45-18:00, Kedd–Csütörtök: 07:45-17:00, Péntek: 07:45-16:00

Jelen hirdetés nem minősül ajánlattételnek. A tájékoztatás nem teljes körű, a részletes feltételekről a www.otpbank.hu oldalon és a Cegléd, Szabadság tér 6. szám alatti fiókunkban tájékozódhat.
A betéti szerződés részletes leírása és minden további információ megtalálható az OTP Bank fiókjaiban és honlapján közzétett vonatkozó üzletszabályzatokban és hirdetményben. www.otpbank.hu • 06 1/20/30/70 366 6666 • 06 40 366 666

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Magyar Péter Cegléden

Május 18-án a piac előtt a Kossuth térre várta...

Számos extra utólag is beszerelhető egy autóba

    Sokan ragaszkodnak régi, jól bevált autójukhoz. Lehet, hogy csak...

Növeljük az állóképességünket étrend-kiegészítővel!

    Az, hogy mekkora teljesítményre vagyunk képesek egy adott intervallumban,...

Allergiás a kutyád? Ezekből a jelekből ismerheted fel!

    Az allergia a szervezet túlzott mértékű reakciója bizonyos anyagokkal,...

Egy központi elem a nappaliban: a dohányzóasztal

  Lábtartó, italtartó, íróasztal vagy éppen egy műalkotás. A dohányzóasztal...