24.9 C
Cegléd
2024. május 28. kedd
spot_img

Uzsorások fenyegetik Ruttner Györgyöt

Többször is megfenyegették az uzsorások Ruttner Györgyöt – írja a Blikk kedden. A többek között Damu Roland és Stohl András perével országos ismertséget szerző ügyvéd nemrég feljelentést tett az uzsorások ellen a rendőrségen, miután megelégelte, hogy több mint félmilliárd forintot fizetett ki hitelezőinek, akik korábban 172 millió forintot adtak neki kölcsön.
Ruttner a Blikknek elmondta, hogy az uzsorások azt ígérték neki, hogy tönkreteszik a karrierjét, és baseballütővel verik szét az irodáját, ha nem fizet, az ügyvéd pedig elkezdett aggódni a családja biztonságáért is, ezért fordult a rendőrséghez.
Ruttner szerint egyik hitelezője, V. István még a kétéves börtönbüntetése közben is képes volt az uzsorakamatokat kint lévő élettársa, R. Erzsébet közreműködésével rendre bevasalni rajta. Az ügyvéd szerint az uzsorások még mindig úgy vélik, hogy több mint 100 millió forintnyi letéttel tartozik nekik, ezért ő felajánlotta, hogy a maradék pénzt évi 10 százalékos tisztességes kamattal visszaadja, de az alku így nem köttetett meg. Ruttner állítása szerint többször is havi 13 millió forintot fizetett ki az uzsorásoknak.

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img
spot_img

Friss híreink

Zsonglőr siker

Május 25-én Túri Ádám EZÜST díjas artista lett a...

Birkózó sikerek

Múlt héten a görögországi Loutrakiban rendezték az U15-ös Európa-bajnokságot...

Milliókkal húzta le idős áldozatát

A Ceglédi Járási Ügyészség vádat emelt egy nővel szemben,...

2024 végre az ingatlanpiac éve lesz?

    A gazdasági válság hatásai még mindig erősen érezhetőek egyes...

Mit kell tudni a falusi CSOK-ról?

    A különböző állami támogatások, kedvezményes hitelek népszerűsége az elmúlt...