16.1 C
Cegléd
2023. október 4. szerda
spot_img

Meseolvasó kisdoktorok

A kellemes délután követően a diákok így fogalmazták meg gondolataikat:

„Mindig gyerekorvos akartam lenni, de ez a kórházi látogatás még jobban megerősítette ezt a célomat. Mindenkinek ajánlom ezt a programot, hiszen mások segítése és a törődés a legfontosabb a világon.” (Tóth Vivien)

„ …először én olvastam neki. A fiú négy-öt éves lehetett, és nagyon tetszett neki a mesém. A szívemet elöntötte a boldogság, mikor olvastam.” (Zana Dániel)

„Én a gyermekosztály gyermekeinek olvastam fel a kedvenc mesekönyvemből egy vidám karácsonyi mesét, melyre három 10-11 éves gyerek figyelt és egy 4 éves körüli kicsi.

Majd amikor sok mesét mi is végighallgattunk, az ápolónők finom baracklével és meggyes süteménnyel leptek meg bennünket. Nagyon finom volt. A vendéglátást hálásan megköszöntük és indultunk is haza. Nagyon sajnálom a beteg gyerekeket, ezért bármit megteszek, hogy jobban érezzék magukat és gyorsabban gyógyuljanak. Biztosan nekik is jó volt ez a mesés délután.” (Nagy Zsófia)

„Bemutatkoztunk, majd elolvastuk a nekik szánt történetünket. Egy picit izgultam, nehogy félreolvassak egy szót. De ahogy belekezdtem, elszállt a félelmem. Rájöttem, hogy nekik nem az számít, hogy ki mit, és hogyan olvas, hanem az, hogy nekik szól a mese, velük foglalkozunk. A felolvasás után kaptunk egy kitűzőt „K&H Gyógyvarázs önkéntesei” felirattal, melyet azonnal ki is tűztünk.” (Fodor Panna)

Több fotó az eseményről itt…

 

 

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Egymilliót csaltak ki egy 80 éves nőtől

Egymilliót csaltak ki „óvadékra” a 80 éves nőtől azzal,...

Nemzetközi konferencia – ceglédi előadóval

Az alföld: Petőfi 200 konferenciát szerveztek a Vajdaságban szeptember...

Fűrészláncok, melyek kimagasló tulajdonságokkal rendelkeznek

    Ahhoz, hogy a különböző kerti munkákat gyorsan, hatékonyan és...

Halálfejes lepke Cegléden

Különleges rovar pihent meg Cegléden az Alszegi úton, az...

Hamarosan elkészül a futókör

Folyamatos fejlesztések zajlanak az Újváros szívében, a Vörösmarty téren,...