24.9 C
Cegléd
2024. május 28. kedd
spot_img

Meseolvasó kisdoktorok

A kellemes délután követően a diákok így fogalmazták meg gondolataikat:

„Mindig gyerekorvos akartam lenni, de ez a kórházi látogatás még jobban megerősítette ezt a célomat. Mindenkinek ajánlom ezt a programot, hiszen mások segítése és a törődés a legfontosabb a világon.” (Tóth Vivien)

„ …először én olvastam neki. A fiú négy-öt éves lehetett, és nagyon tetszett neki a mesém. A szívemet elöntötte a boldogság, mikor olvastam.” (Zana Dániel)

„Én a gyermekosztály gyermekeinek olvastam fel a kedvenc mesekönyvemből egy vidám karácsonyi mesét, melyre három 10-11 éves gyerek figyelt és egy 4 éves körüli kicsi.

Majd amikor sok mesét mi is végighallgattunk, az ápolónők finom baracklével és meggyes süteménnyel leptek meg bennünket. Nagyon finom volt. A vendéglátást hálásan megköszöntük és indultunk is haza. Nagyon sajnálom a beteg gyerekeket, ezért bármit megteszek, hogy jobban érezzék magukat és gyorsabban gyógyuljanak. Biztosan nekik is jó volt ez a mesés délután.” (Nagy Zsófia)

„Bemutatkoztunk, majd elolvastuk a nekik szánt történetünket. Egy picit izgultam, nehogy félreolvassak egy szót. De ahogy belekezdtem, elszállt a félelmem. Rájöttem, hogy nekik nem az számít, hogy ki mit, és hogyan olvas, hanem az, hogy nekik szól a mese, velük foglalkozunk. A felolvasás után kaptunk egy kitűzőt „K&H Gyógyvarázs önkéntesei” felirattal, melyet azonnal ki is tűztünk.” (Fodor Panna)

Több fotó az eseményről itt…

 

 

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img
spot_img

Friss híreink

Zsonglőr siker

Május 25-én Túri Ádám EZÜST díjas artista lett a...

Birkózó sikerek

Múlt héten a görögországi Loutrakiban rendezték az U15-ös Európa-bajnokságot...

Milliókkal húzta le idős áldozatát

A Ceglédi Járási Ügyészség vádat emelt egy nővel szemben,...

2024 végre az ingatlanpiac éve lesz?

    A gazdasági válság hatásai még mindig erősen érezhetőek egyes...

Mit kell tudni a falusi CSOK-ról?

    A különböző állami támogatások, kedvezményes hitelek népszerűsége az elmúlt...