12.1 C
Cegléd
2024. május 19. vasárnap
spot_img

Ceglédi Prima díjasok

A hét ceglédi Prima-jelölt közül végül két szakember kapott regionális elismerést, további egy pedig országos Prima-Primissima, az Év Vállalkozója díjat vehetett át. November 30-án regionális díjat kapott dr. Farkas Gábor főépítész, az Év vállalkozója díjat vehette át dr. Gabnai Judit háziorvos. Lapunk 2009. március 27-ei számában jelent meg interjú Gabnai doktornővel, melyben hivatásáról a következőt nyilatkozta: “Háziorvosként azt tartom a legszebbnek hivatásomban, hogy alaposabban megismerhetem a betegeimet az évtizedek során. (…) ez a gyógyítás szempontjából is rendkívül fontos. Itt az eredmények nem látványosak, de emberileg mindenképpen sokat jelentenek.” – vallotta a doktornő.                

dr. Farkas Gábor, Ybl és Pro-Architectura díjas építész, 1992 óta Cegléd főépítésze. Országosan elismert szakember, akit karakteres, sajátos stílusú, Bács-Kiskun és Pest megyei települések emblematikus épületeinek építőjeként tartanak számon. “Épületeiről a települések építészeti hagyományainak tisztelete, és egyéni építészeti ízekkel teletűzdelt maiság sugárzik.” – szól a közelmúltban átadott nagykőrösi főteret is megálmodó építész jellemzése. 

December 7-én a Müpában Bacskai János, a Ced-Dent Kft. és az Osteo 2004 Kft ügyvezetője vállalkozása területén elért kiemelkedő eredményeiért és közéleti tevékenységéért kapta meg a VOSZ elismerését. A két cégnél mintegy 40 embert foglalkoztató ügyvezető lapunknak adott nyilatkozata szerint: “Ez a díj, nemcsak engem illet, hanem a családomat és kollégáimat is, közös munkánk elismerése ez.”

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Magyar Péter Cegléden

Május 18-án a piac előtt a Kossuth térre várta...

Számos extra utólag is beszerelhető egy autóba

    Sokan ragaszkodnak régi, jól bevált autójukhoz. Lehet, hogy csak...

Növeljük az állóképességünket étrend-kiegészítővel!

    Az, hogy mekkora teljesítményre vagyunk képesek egy adott intervallumban,...

Allergiás a kutyád? Ezekből a jelekből ismerheted fel!

    Az allergia a szervezet túlzott mértékű reakciója bizonyos anyagokkal,...

Egy központi elem a nappaliban: a dohányzóasztal

  Lábtartó, italtartó, íróasztal vagy éppen egy műalkotás. A dohányzóasztal...