14.9 C
Cegléd
2023. október 4. szerda
spot_img

Ceglédi Prima díjasok

A hét ceglédi Prima-jelölt közül végül két szakember kapott regionális elismerést, további egy pedig országos Prima-Primissima, az Év Vállalkozója díjat vehetett át. November 30-án regionális díjat kapott dr. Farkas Gábor főépítész, az Év vállalkozója díjat vehette át dr. Gabnai Judit háziorvos. Lapunk 2009. március 27-ei számában jelent meg interjú Gabnai doktornővel, melyben hivatásáról a következőt nyilatkozta: “Háziorvosként azt tartom a legszebbnek hivatásomban, hogy alaposabban megismerhetem a betegeimet az évtizedek során. (…) ez a gyógyítás szempontjából is rendkívül fontos. Itt az eredmények nem látványosak, de emberileg mindenképpen sokat jelentenek.” – vallotta a doktornő.                

dr. Farkas Gábor, Ybl és Pro-Architectura díjas építész, 1992 óta Cegléd főépítésze. Országosan elismert szakember, akit karakteres, sajátos stílusú, Bács-Kiskun és Pest megyei települések emblematikus épületeinek építőjeként tartanak számon. “Épületeiről a települések építészeti hagyományainak tisztelete, és egyéni építészeti ízekkel teletűzdelt maiság sugárzik.” – szól a közelmúltban átadott nagykőrösi főteret is megálmodó építész jellemzése. 

December 7-én a Müpában Bacskai János, a Ced-Dent Kft. és az Osteo 2004 Kft ügyvezetője vállalkozása területén elért kiemelkedő eredményeiért és közéleti tevékenységéért kapta meg a VOSZ elismerését. A két cégnél mintegy 40 embert foglalkoztató ügyvezető lapunknak adott nyilatkozata szerint: “Ez a díj, nemcsak engem illet, hanem a családomat és kollégáimat is, közös munkánk elismerése ez.”

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Egymilliót csaltak ki egy 80 éves nőtől

Egymilliót csaltak ki „óvadékra” a 80 éves nőtől azzal,...

Nemzetközi konferencia – ceglédi előadóval

Az alföld: Petőfi 200 konferenciát szerveztek a Vajdaságban szeptember...

Fűrészláncok, melyek kimagasló tulajdonságokkal rendelkeznek

    Ahhoz, hogy a különböző kerti munkákat gyorsan, hatékonyan és...

Halálfejes lepke Cegléden

Különleges rovar pihent meg Cegléden az Alszegi úton, az...

Hamarosan elkészül a futókör

Folyamatos fejlesztések zajlanak az Újváros szívében, a Vörösmarty téren,...