20.1 C
Cegléd
2023. október 2. hétfő
spot_img

Megnyerték korcsoportjuk küzdelmeit

 

Széchenyi Márton edző: Idegenben bárhol bravúr, ha kupagyőzelemmel tér haza a csapat.                       Főleg úgy, hogy az első mérkőzés után végig győzelmi kényszerben játszottunk. Egy komoly fejmosást követően azonban magukra találtak a fiúk. A soron következő mérkőzések döntő szituációiból rendre mi jöttünk ki győztesen. Úgy érzem megérdemeltük a sikert. Főleg azután, hogy két hete Kecskeméten kiénekelték a sajtot a szánkból, akkor is érmet érdemeltünk volna. Szerencsésnek érzem magam, hogy ennyi ügyes, sikerre és tanulásra egyaránt éhes tehetséges ceglédi fiatal labdarúgó palántával dolgozhatok együtt. Büszke vagyok a fiaimra és gratulálok a csapatom összes tagjának, mindenki kivette a részét a győzelemből. 

Csapat tagjai voltak: Klemenc Gergő, Csoma Ákos, Tóth Roland (torna legjobb mezőnyjátékosa), Zsemlye Balázs, Kuthy Gergő, Dudás Gergő, Kotlár Zsombor, Kovács Bálint, Pintér Szabolcs,                  Orosz András, Tóth Levente

 

U-10 (2003) eredményei

Csoport: Ceglédi VSE – Szarvas 1-3, Ceglédi VSE  – Törökszentmiklós 2-1, Ceglédi VSE – Jászberény 1-0

Elődöntő: Ceglédi VSE – Abony 0-1

Harmadik helyért: Ceglédi VSE – Szarvas 0-1

Pintér István edző: A csoportküzdelmekben 2 győzelem mellett 1 vereséggel a 2. helyen végeztünk. Sajnos a helyosztókon már nem termett babér számunkra. Nagy öröm, hogy az U11-es tornán U10-es csapatként szépen helyt álltunk.

A csapat tagjai voltak: Abdel Magid Iván, Orlov Szabolcs, Juhász András (3), Kelemen Dominik (1), Bodzsár Márkó, Török Gergő, Sárkány Norton, Kartali Kristóf, Nagy Marci, Lakos Valter

 

U-9 (2004) eredményei

Csoportban: Ceglédi VSE – Karcag 0-1, Ceglédi VSE – KISE 0-4, Ceglédi VSE – Szentes 1-0

5.-6. helyért: Ceglédi VSE – Szajol 1-1 (büntetőkkel 2-0)

Fehér Csaba edző: Jó erő felmérő volt ez a torna a gyerekek számára. A Bozsik Program küzdelmei után egy hete Kecskeméten, most pedig itt is 5. helyezést ért el a csapat. A legnagyobb hozadéka ezeknek a tornáknak az, hogy tapasztalatot szereznek és új csapatokkal ismerkednek meg a fiúk.

Csapat tagjai voltak: Gál Bence, Atkári Bence, Hrabovszki Levente, Ványi Zsombor,                           Ungureán Zsombor, Pintér Balázs, Varga Attila, Kovács Zsolt, Kovács Kolos 

 

U-7 (2006) eredményei

Csoportban: Ceglédi VSE – SC Hírős Ép. 2-1, Ceglédi VSE – Szentes 0-1, Ceglédi VSE – Jászberény 0-1

7-8. helyért: Ceglédi VSE – Mezőtúr 4-2

Klemenc Attila edző: Sajnos nem volt túl szerencsés a sorsolásunk, a későbbi torna győztes Hírős Ép és a második helyezett Jászberény is a mi csoportunkban volt. Mindkét csapat ellen tisztességgel helytálltunk és a helyosztón legyőztük a másik csoport azonos helyezettjét, így a 7. helyen végeztünk.  

Csapat tagjai voltak: Szegedi Levente, Virág Levente, Petrik András, Tóth Dániel, Gál Zsombor, Fömötör Balázs, Klemenc Adrien (a torna legtechnikásabb játékosa )

Szabó Attila – UP. technikai vezető

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Egymilliót csaltak ki egy 80 éves nőtől

Egymilliót csaltak ki „óvadékra” a 80 éves nőtől azzal,...

Nemzetközi konferencia – ceglédi előadóval

Az alföld: Petőfi 200 konferenciát szerveztek a Vajdaságban szeptember...

Fűrészláncok, melyek kimagasló tulajdonságokkal rendelkeznek

    Ahhoz, hogy a különböző kerti munkákat gyorsan, hatékonyan és...

Halálfejes lepke Cegléden

Különleges rovar pihent meg Cegléden az Alszegi úton, az...

Hamarosan elkészül a futókör

Folyamatos fejlesztések zajlanak az Újváros szívében, a Vörösmarty téren,...