16.7 C
Cegléd
2024. július 27. szombat
spot_img

Jansik Szilárd barátnője lett Miss Hungary

Egy tizennyolc éves albertirsai főiskolás diáklány, Kelemen Henrietta fejére került a legrégebbi magyar szépségverseny, a Miss Hungary koronája a december 29-én megtartott Miss Hungary szépségversenyen. Első udvarhölgye a húszesztendős, győri egyetemista Ötvös Brigitta, másik udvarhölgye pedig egy budapesti diáklány, a tizennyolc éves Makk Andrea lett.
“A szüleim Albertirsán laknak, onnan jöttek el a döntőre. Amint lehet, hazautazom majd, hogy együtt ünnepeljünk. Kimondhatatlanul boldog vagyok, reméltem, hogy dobogós lehetek. A korona mellé másfél millió forintos munkaszerződés és számtalan különdíjat kaptam. De továbbra is a diploma megszerzése a legfontosabb, egy pesti főiskolán kommunikáció szakon tanulok.”- újságolta boldogan a Life.hu-nak az új királynő.

Heni szépségére korábban is felfigyeltek a szakemberek, a legutóbbi Operabálon őt választották meg bálkirálynőnek. De sokkal büszkébb a ceglédi Relevé tánciskola tánccsoportjával elért eredményeire. Több országos bajnoki és dobogós helyezést ért el a csapattal, mióta Budapesten tanul, felhagyott a tánccal.
“Ha csak tehetem, sietek haza Albertirsára, ahol a rózsaszínű gyerekszobámban a kedvenc plüssállataim várnak. Tudom, most új kapuk nyílnak meg előttem, izgatottan várom a jövőt. Szerencsére a barátom, Szilárd nem féltékeny – beszélt a ceglédi vizilabdázó, Jansik Szilárdal való kapcsolatáról a szépségkirálynő – Ő vízilabdázik, gyakran utazik külföldre, de ha itthon van meccse, gyakran ott ülök a lelátón és teli torokból szurkolok neki.”
Forrás: Life.hu

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

Friss híreink

Irány Párizs, az Olimpia!

A visszaszámlálás izgalmaí után az olimpiai játékok versenynapjai jelentik...

“Horrordíszlet” a ceglédi kórházban

A Telex oldalán hozták ismét hírbe a ceglédi kórházat:...

Búcsúzik Nagy Károly

Búcsúzik a CKKSE-től Nagy Károly - számolt be a...

Ikarus találkozó

Július 20-án, szombaton rendezték meg a III. Ikarus Pikniket...

Ceglédi zsonglőr a Manézs Talent Fesztiválon

Újabb sikert könyvelhet el Túri Ádám: június 30-án a...