19.7 C
Cegléd
2024. május 30. csütörtök
spot_img

Jansik Szilárd barátnője lett Miss Hungary

Egy tizennyolc éves albertirsai főiskolás diáklány, Kelemen Henrietta fejére került a legrégebbi magyar szépségverseny, a Miss Hungary koronája a december 29-én megtartott Miss Hungary szépségversenyen. Első udvarhölgye a húszesztendős, győri egyetemista Ötvös Brigitta, másik udvarhölgye pedig egy budapesti diáklány, a tizennyolc éves Makk Andrea lett.
“A szüleim Albertirsán laknak, onnan jöttek el a döntőre. Amint lehet, hazautazom majd, hogy együtt ünnepeljünk. Kimondhatatlanul boldog vagyok, reméltem, hogy dobogós lehetek. A korona mellé másfél millió forintos munkaszerződés és számtalan különdíjat kaptam. De továbbra is a diploma megszerzése a legfontosabb, egy pesti főiskolán kommunikáció szakon tanulok.”- újságolta boldogan a Life.hu-nak az új királynő.

Heni szépségére korábban is felfigyeltek a szakemberek, a legutóbbi Operabálon őt választották meg bálkirálynőnek. De sokkal büszkébb a ceglédi Relevé tánciskola tánccsoportjával elért eredményeire. Több országos bajnoki és dobogós helyezést ért el a csapattal, mióta Budapesten tanul, felhagyott a tánccal.
“Ha csak tehetem, sietek haza Albertirsára, ahol a rózsaszínű gyerekszobámban a kedvenc plüssállataim várnak. Tudom, most új kapuk nyílnak meg előttem, izgatottan várom a jövőt. Szerencsére a barátom, Szilárd nem féltékeny – beszélt a ceglédi vizilabdázó, Jansik Szilárdal való kapcsolatáról a szépségkirálynő – Ő vízilabdázik, gyakran utazik külföldre, de ha itthon van meccse, gyakran ott ülök a lelátón és teli torokból szurkolok neki.”
Forrás: Life.hu

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Zsonglőr siker

Május 25-én Túri Ádám EZÜST díjas artista lett a...

Birkózó sikerek

Múlt héten a görögországi Loutrakiban rendezték az U15-ös Európa-bajnokságot...

Milliókkal húzta le idős áldozatát

A Ceglédi Járási Ügyészség vádat emelt egy nővel szemben,...

2024 végre az ingatlanpiac éve lesz?

    A gazdasági válság hatásai még mindig erősen érezhetőek egyes...

Mit kell tudni a falusi CSOK-ról?

    A különböző állami támogatások, kedvezményes hitelek népszerűsége az elmúlt...