13.5 C
Cegléd
2024. május 28. kedd
spot_img

A karácsonyi vásár leg-jei

Ha visszatekintek az elmúlt hét eseményeire, akkor úgy gondolom a legmeghittebb pillanatok minden héten a gyertyagyújtáshoz kötődnek, a város kisiskolásai csillogó szemmel szavaltak és úgy érzetük ezeken a napokon semmi rossz nem történhet velünk, az ott lévők lelkét átjárta a várakozás élménye. A legnagyobb tömeget kétségtelenül a szilveszteri programok vonzották, amely szintén újdonság volt Cegléden, de remekül vizsgáztak kollegáim ennek az eseménynek a levezénylésénél is. Köszönet és hála ezért nekik. A legvidámabb perceket a Babtársulat óriásbábos produkciója nyújtotta Fenevadak címmel, amelybe a fellépők bevonták a téren nézelődő vagy csak áthaladó embereket, nem kis meglepetést és derültséget okozva ezzel. A legszomorúbb nap akkor volt, amikor reggeltől estig folyamatosan esett az eső és szinte az összes műsort el kellett halasztanunk. 

Végül, de nem utolsósorban a szervezők várakozás teli napokat éltek át a vásár első napjaiban és felszabadult, megnyugvással teli fohászokat mormoltak az ég felé a január másodiki elpakolás napján. 

Munkatársaim nevében köszönöm az összes művész fellépését, köszönjük az építő és a romboló kritikákat is és végezetül mit is mondhatnánk:  Jövőre Veletek ugyanitt, ha az Isten is megsegít!

Sok-sok fotó facebook oldalunkon itt…

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img
spot_img

Friss híreink

Zsonglőr siker

Május 25-én Túri Ádám EZÜST díjas artista lett a...

Birkózó sikerek

Múlt héten a görögországi Loutrakiban rendezték az U15-ös Európa-bajnokságot...

Milliókkal húzta le idős áldozatát

A Ceglédi Járási Ügyészség vádat emelt egy nővel szemben,...

2024 végre az ingatlanpiac éve lesz?

    A gazdasági válság hatásai még mindig erősen érezhetőek egyes...

Mit kell tudni a falusi CSOK-ról?

    A különböző állami támogatások, kedvezményes hitelek népszerűsége az elmúlt...